Xerox MFP WorkCentre 7545 i 7556 multifunkcijski pisači

Fotografija članka: Xerox MFP WorkCentre 7545 i 7556 multifunkcijski pisači

Printeri donose 12 načina koji posao mogu učiniti produktivnijim i smanjiti negativne ekološke učinke ispisa. Model MFP WorkCentre 7545 u Hrvatskoj je dostupan odmah.

Nova serija multifunkcijskiih uređaja WorkCentre 7545 i WorkCentre 7556 nude brzine ispisa u boji od 45 i 50 stranica u minuti ili 45 i 55 stranica u minuti mono ispisa. Ovi višenamjenski uređaji koji posjeduju mogućnost fotokopiranja, faksiranja, elektronske pošte i skeniranja također nude niz naprednih dodatnih opcija za upravljanje dokumentima koji uvelike olakšavaju radu u uredu.

Izuzetna boja
Uređaji nude četiri dodatne opcije koje daju dodatnu kontrolu nad ispisom dokumenata u boji uključujući:
–    slika rezolucija 1200 x 2400 dpi
–    ‘color by words’ alat za uređivanje boje koji omogućuje točne i žive boje prilikom prvog ispisa
–    ‘Korisničke postavke’ koje omogućuju samo određenim korisnicima pristup ispisu u boji.
–    Kao dodatnu opciju EFI Fiery print server koji nudi opcije za grafičko uređivanje i ubrzani proces ispisa koji šalje dokumente na odgovarajući uređaj

Produktivnost
Djelatnici u uredu mogu uštedjeti na vremenu koristeći napredne alate za skeniranje i workflow poput.
–    USB utor za ispis i skeniranje lociran na prednjem dijelu uređaja
–    Mogućnost skeniranja na mrežu, elektronsku poštu ili stolno računalo kako bi automatski slali dokumente na unaprijed određenu mapu za brzu dostupnost
–    Tekstualnu pretragu za lakši pronalazak skeniranih dokumenata
–    Xerox-ovu Extensible Interface Platform® (EIP) tehnologiju za dizajn personaliziranih workflow aplikacija

Ekološki
Četiri ekološke opcije koje nude WorkCentre 7545 i WorkCentre 7556 su:
–    Earth Smart softver za ispis koji može kao osnovnu postavku postaviti obostrani ispis, sample print, ispis bez bannera i 2-up ispis (ispis dvije stranice na jednom listu)
–    Xerox-ov Emulsion Aggregate Ultra Low-Melt toner i indukcijsko grijanje koji smanjuju uporabu električne energije kod uređaja
–    ENERGY STAR kvalifikacije i sudjelovanje u programu Green World Aliance – Xerox-ovog programa koje potiče sve tvrtke da smanje njihov utjecaj na okolinu
–    LED skener koji koristi samo 1/3 energije koju koriste tradicionalni skeneri

Novi multifunkcijski uređaji dolaze opremljeni s naprednim sigurnosnim opcijama koje uključuju enkripciju podatka na tvrdom disku, ‘image overwrite’ kako bi elektronski ‘uništili’ dokumente, fax isolation kako bi se onemogućio nedopušteni pristup podatcima i data and network authentication koji ograničava pristup opcijama skenera, telefaksa ili elektronske pošte.

WorkCentre 7545 and WorkCentre 7556 dolaze uz punu Xerox-ovu garanciju a J.D. Power and Associates odao je priznanje Xerox-u četiri godine za redom za ‘An Outstanding Customer Service Experience’ u kategoriji tehnološke podrške i usluga.

Dostupnost
WorkCentre 7545 and WorkCentre 7556 odmah su dostupni u Hrvatskoj po cijenama koje počinju od 65.000 kuna. Sve dodatne informacije potražite na .

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.