Xerox širi prodajnu mrežu u Hrvatskoj, novi partner je Elkotech

Fotografija članka: Xerox širi prodajnu mrežu u Hrvatskoj, novi partner je Elkotech

Xerox širi prodajnu mrežu u Hrvatskoj, novi partner je Elkotech

Elkotech je drugi distributer Xerox-ovih pisača, multifunkcijskih uređaja i potrošnih materijala i baviti će se i otvorenom i zatvorenom distribucijom. ‘Iznimno smo zadovoljni širenjem naše distribucijske mreže. U Elkotech–u smo našli još jednog fleksibilnog i snažnog partnera koji će nam omogućiti da bolje služimo potrebama naših klijenata.’ Izjavila je Tatjana Pinhak, direktorica predstavništva Xerox Ltd za Hrvatsku.

"Elkotech je uvijek u potrazi za novim interesantnom brandovima za distribuciju a u Xerox-u smo našli partnera koji će upotpuniti našu ponudu pisačima i multifunkcijskim uređajima što će našim prodajnim partnerima omogućiti one-stop-shop koncept kupovine – direktno ili putem našeg web-shopa", izjavila je Dace Ulste, direktorica Elkotech-a.

Elkotech je jedan od vodećih uvoznika i distributera informatičke opreme i uređaja. Tvrtka posjeduje višegodišnje iskustvo u distribuciji drugih informatičkih i multimedijalnih proizvoda i posjeduje široku mrežu partnera po cijeloj Hrvatskoj. Elkotech je osnovan 2000. godine kao podružnica ELKO Grupe jedne od vodećih distributera IT opreme u Centralnoj i Istočnoj Europi. ELKO grupa posjeduje 24 ureda i prodajna mjesta u devet zemalja i zapošljava više od 450 djelatnika.

Korporacija Xerox je jedna od vodećih svjetskih proizvođača pisača i multifunkcijskih uređaja a u posljednjih sedam godina tvrtka širi poslovanje na poslovna rješenja i usluge. Prošli mjesec Xerox je proslavio rođendan prve fotokopije procesom xeroxografije – ”suhog otiska’ koju je prije 70 godina razvio Chester Carlosn.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.