Xerox i LabTech Software predstavili novo rješenje za Cloud

Fotografija članka: Xerox i LabTech Software predstavili novo rješenje za Cloud

Novo se rješenje temelji na tehnologiji za “oblak”, a ono integrira opcije otkrivanja i nadzora pisača sa softverskim rješenjem LabTech Software.

Oglas

Xerox nastavlja s nadogradnjom svojih usluga za ispisivanje u partnerskom programu za davatelje usluga (managed service providers – MSP) povezujući Xerox tehnologiju sa softverima za upravljanje IT-em.

Ova multinacionalna korporacija koja se bavi tehnologijom za upravljanje dokumentima već je u ožujku najavila novosti za partnere kojima će poboljšati prihode te ojačati veze s potrošačima.

Nakon toga, Xerox je predstavio novo rješenje koje se temelji na tehnologiji za oblak, a ono integrira opcije otkrivanja i nadzora pisača sa softverskim rješenjem LabTech Software te nadgledanje na daljinu i rukovoditeljske platforme (RMM) za MSP-e.

Kroz tu integraciju, MSP-i (davatelji usluga) sada mogu poboljšati Xerox PrintAssist Services usluge kroz LabTech Control Center, pomoću čega su automatski informirani o aktivnostima pisača i eventualnim pogreškama.

Toni Clayton-Hine također je naglasila kako će dodatne RMM integracije za MSP biti predstavljene u budućnosti, no točno vrijeme nije specificirano.

Toni Clayton-Hine iz kompanije Xerox izjavila je da je njihova strategija širenje, pojednostavljivanje i povezivanje. “Imamo nevjerojatnu tehnologiju i mogućnosti za koje smatramo da zaista mogu pomoći partnerima da prošire izvore koji im donose prihode, povezujući naše usluga s njihovim jedinstvenim rješenjima“; rekla je Toni.

Xerox i LabTech Software predstavili novo rješenje za Cloud

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.