Xerox i IBM potpisali ugovor na području skeniranja i elektronskog upravljanja dokumenata

Fotografija članka: Xerox i IBM potpisali ugovor na području skeniranja i elektronskog upravljanja dokumenata

Xerox i IBM potpisali ugovor

IBM MBPS se bavi automatizacijom u standardiziranjem uredskih funkcija vezanim uz financije i računovodstvo, ljudske potencijale, podršku klijentima, plaćanje i brigu o troškovima. IBM će iskoristiti Xerox-ove usluge da bi svojim klijentima dali digitalni pristup dokumentima koji su do sada postojali isključivo na papiru. Prednosti sistema uključuju bržu pretragu i pristup dokumentima, povećanje kvalitete usluge, rezanje troškova i ušteda prostora.

Larry Huffman zamjenik predsjednika Global Business Process Delivery za IBM MBPS je izjavio: "Ovo partnerstvo će nam značajno unaprijediti razinu usluge, podržati širenje i povećavanje broja klijenata, smanjiti troškove i povećati konkurentnost".

Xerox posjeduje više centara za skeniranje i čuvanje dokumenata po cijelome svijetu uključujući one u Japanu, Brazilu, SAD, Španjolskoj, Engleskoj, Nizozemskoj i Rumuniji.

"Pravilni menadžment dokumenata je bitan kako bi se podigla djelotvornost unutar cijele tvrtke", izjavio je Stephen Cronin, predsjednik Xerox Global Services. "’Xerox-ove usluge skeniranje i dokumentacije u kombinaciji s IBM poslovnim procesom polučuju jakim rezultatima dajući klijentima konkurentsku prednost i mjerljivi povrat na uloženo".

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.