Xerox i Combis najavili zajedničke projekte

Fotografija članka: Xerox i Combis najavili zajedničke projekte

Xerox i Combis najavili zajedničke projekte

Spoj uspjeha, kako su tvrtke danas često isticale, proizašao je iz potrebe da Xerox, kao jedan od svjetskih lidera u tehnološkim inovacijama, ojača svoju prisutnost na hrvatskom tržištu uz jednako snažnog partnera.

"Cilj nam je, s inovativnim ispisnim rješenjima, doprijeti i do najzahtjevnijih poslovnih korisnika. Xerox je svjetski lider u uslugama upravljanja ispisom te ima najširu paletu proizvoda u industriji, od malih osobnih pisača, uredskih uređaja pa do uređaja za transakcijski tisak i grafičku industriju. Uz snažnog partnera, možemo zadovoljiti potrebe za ispisom svake tvrtke. Stoga se Combis, kao vodeći hrvatski sistem integrator te jedna od vodećih tvrtki Adriatic regije u segmentu pružanja usluga , nametnuo kao logičan izbor." – izjavila je Branka Falatko, direktorica Xerox predstavništva u Hrvatskoj.

"Suradnja s tvrtkom Xerox iznimno je poticajna za Combis, s obzirom da je riječ o uistinu vrhunskoj svjetskoj tehnologiji. Osim toga, kako je Combis već niz godina angažiran u području održivog razvoja, zasigurno je jedan od kriterija prilikom odabira Xeroxa bila i njegova ekološka osviještenost. Stoga nam je posebno drago što ćemo, uz visoko kvalitetna Xerox rješenja, biti u prilici ponuditi i velik broj ekološki prihvatljivih proizvoda." – izjavio je Nikša Petrušić, direktor Sektora IT infrastrukture iz Combisa.

Xerox i Combis najavili zajedničke projekte

Kako je najavljeno, Combis će se fokusirati na sistem integracijske projekte kod poslovnih korisnika te nuditi inovativna Xerox rješenja za upravljanje ispisom.

"Tvrtke i organizacije danas nastoje upravljanje određenim poslovnim procesima u potpunosti prepustiti ekspertima i fokusirati se na svoju osnovnu djelatnost. Stoga se korisnici sve više odlučuju za uslugu upravljanja ispisom ili ‘print outsourcing’ rješenja jer ne moraju alocirati svoje resurse na financiranje i održavanje opreme." – naglasila je Falatko.

Navedena rješenja osiguravaju potpunu kontrolu troškova ispisa, pouzdanost i prilagodljivost budući je cijena koju korisnici plaćaju za potpunu uslugu sadržana u cijeni ispisa jedne kopije, dok partner preuzima brigu o svemu ostalom.

"Spoj Xeroxove tehnologije i metodologije te Combisove stručnosti jamči mogućnost individualnog pristupa specifičnim potrebama i željama korisnika te ponudu cjelovitih rješenja, po principu ‘ključ u ruke’." – zaključio je Petrušić.

Xerox i Combis najavili zajedničke projekte

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.