Xerox Hrvatska predstavio WorkCentre 6400 A4 multifunkcijski uređaj

Fotografija članka: Xerox Hrvatska predstavio WorkCentre 6400 A4 multifunkcijski uređaj

Xerox Hrvatska predstavio WorkCentre 6400 A4 multifunkcijski uređaj

Novi Xerox printer WorkCentre 6400 A4 uređaj posjeduje sve mrežne karakteristike i integracijska rješenja prepoznata i kod jakih MFP uređaja A3 formata. Uređaj je dizajniran kako bi povećao produktivnost djelatnika u uredu. Uređaj može fotokopirati, skenirati ili faksirati za vrijeme ispisa. Print Around opcija prepoznaje ispis koji zahtijeva dostupnost traženih resursa dok istovremeno odrađuje sljedeći zahtjev za ispisom sa već dostupnim resursima. Skeniranje posjeduje napredne mogućnosti uključujući i automatiziranje procesa. Dokumenti koji se često ispisuju mogu biti pohranjeni na tvrdom disku uređaja za kasnije potrebe, a mogućnost uređaja da papirnati dokument pretvori u pretraživi PDF pomaže organizaciji, pretraživanju i arhiviranju (dokumenata) izbaciti van! velikih količina dokumenata.

S početnom cijenom od 20.872 kn plus PDV, WorkCentre 6400 kopira, skenira i faksira, te ispisuje do 30 stranica u minuti u boji i 35 stranica u minuti mono. Uređaj automatski ispisuje obostrano što uveliku umanjuje potrošnju papira u uredu korisnika.

WorkCentre 6400 posjeduje veliki ekran osjetljiv na dodir za upravljanje, dužine 203 milimetra, što ga čini preglednim i jednostavnim za korištenje. Dodatne pogodnosti uredskim djelatnicima su sigurnosni ispis koji omogućuje zadržavanje ispisa do trenutka unosa osobnog PIN-a. Podaci u uređaju mogu se brisati odmah nakon ispisa, a ovaj sustav također dozvoljava ispis fax poruke do trenutka unošenja PIN-a. Uređaj je u skladu s posljednjim sigurnosnim protokolima 802.1x, IPSec za IPv4 i IPv6 značajnim za sigursnost velikih mrežnih korisnika.

Xerox’s Extensible User InterfaceTM – EIP, dozvoljava programerima da kreiraju posebne aplikacije prilagođene korisnicima za okruženje u kojima rade, a lako su dostupne putem upravljačko ekrana osjetljivog na dodir. Xerox WorkCentre 6400 u skladu s ENERGY STAR® kvalifikacijama i dostupan je u Hrvatskoj u mreži ovlaštenih Xerox partnera.

Xerox Hrvatska predstavio WorkCentre 6400 A4 multifunkcijski uređaj

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.