Xerox DocuMate 4700 povećava mogućnosti postojećih ADF skenera

Fotografija članka: Xerox DocuMate 4700 povećava mogućnosti postojećih ADF skenera

Xerox je predstavio Xerox DocuMate 4700, A3 (11×17”) plošni skener s ugrađenim hub-om koji se može koristiti samostalno ili povezati se kroz bilo koji Xerox DocuMate sheet fed scanner.

Oglas

Skeneri koji koriste automatski uvlakač papira (automatic document feeder, ADF), korisni su, ali zaposlenici ih ne mogu koristiti za krhke dokumente niti za uvez knjiga ili putovnica.

Ovakav dizajn pomaže poduzećima da izbjegnu trošak kupnje kombiniranog ADF/plošnog skenera velikog formata. Ostali A3 plošni skeneri na tržištu mogu se samo opcionalno povezati sa ADF skenerima i potreban im je ADF skener posebno dizajniran za rad sa plošnom opcijom. Xerox DocuMate 4700 krši oba ova pravila, cjenovno stoji manje od konkurencije i može se dijeliti među kolegama.

Xerox DocuMate 4700 ima veliku plohu za skeniranje koja omogućava skeniranje velikih dokumenata do A3 (11 x 17”) veličine, čak i ako je spojeni ADF skener veličine A4 (8 ½ x 11”, US Letter).

Također uključuje:
– tehnologiju Visioneer OneTouch® koja povezuje upravljačku ploču s gumbima i zaslon na prednjoj strani skenera s alatima koji znatno pospješuju tijek rada. Dokumenti mogu biti skenirani na jednu od devet unaprijed definiranih destinacija uz točne postavke za rezoluciju, boju, rezanje i formatiranje, a sve to dodirom jednog gumba.
– upravljačke programe certificirane za TWAIN™, ISIS® i WIA koji omogućavaju komunikaciju sa stotinama softverskih rješenja za upravljanje poslovnim sadržajima i upravljanje dokumentima te slikama
– softver Visioneer Acuity koji omogućava napredna poboljšanja slika
– softver Visioneer DriverPLUS koji omogućava sofisticiranu integraciju s procesima snimanja dokumenata i tijekovima rada
– Nuance® PaperPort®, OmniPage® Pro i PDF Converter Pro.

Xerox DocuMate 4700 je dostupan kroz partnerski kanal, maloprodajna cijena je 5.959 kuna. Više potražite .

Xerox DocuMate 4700 skener

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.