Xerox ConnectKey – prava tehnologija za današnje izazove i sutrašnje zadatke

Fotografija članka: Xerox ConnectKey – prava tehnologija za današnje izazove i sutrašnje zadatke

ConnectKey je softversko rješenje integrirano u nove multifunkcionalne pisače koje svojom funkcionalnošću podržava sve veće zahtjeve mobilnog poslovanja i potrebe za povećanom IT sigurnošću.

Oglas

Novi Xerox multifunkcionalni uređaji sa ConnectKey softverom prvi u industriji dolaze s integriranim sigurnosnim rješenjem razvijenim od strane McAfee-a, te dodatnom razinom sigurnosti koju pruža Cisco TrustSec tehnologija što uvelike pridonosi sigurnosti kompletne IT infrastrukture i zaštiti podataka koji dolaze na ili odlaze sa uređaja.

Uz ConnectKey, možete učiniti mnogo više od ispisivanja, skeniranja, faksiranja i kopiranja. Možete ispisivati od bilo kuda preko mobilnih mogućnosti za ispis. Također, dokumenti se mogu skenirati izravno u cloud usluge kao što su Google Drive, Evernote i Microsoft Office 365, SharePoint Online za pohranu i kolaboraciju, te lokalno u SharePoint mape.
Dodatna mogućnost razvoja aplikacija prilagođenih samim korisnicima pomoću  jednostavnog alata te njihovom integracijom u višenamjenski pisač i upravljanje istima preko zaslona na samom uređaju, omogućuje lakše i intuitivnije korištenje funkcija prilagođenih specifičnim poslovnim procesima.

Također, novi Xerox uređaji koriste istu ConnectKey platformu i korisničko sučelje što ih čini jednostavnim za korištenje, integraciju i upravljanje.

Više o Xerox ConnectKey možete saznati na .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.