Xerox Color J75 i C75 uređaji za digitalni tisak pomažu tiskarima da ostanu konkurentni

Fotografija članka: Xerox Color J75 i C75 uređaji za digitalni tisak pomažu tiskarima da ostanu konkurentni

Xerox Color J75 i C75 ispisni sustavi opremljeni su za razna okruženja, čime su obuhvaćene potrebe za ispis unutar poduzeća, fotokopirnica, komercijalnih tiskara, kreativnih agencija, fotografskih studija i raznih odjela u poduzećima.

Oglas

Rast ispisa u boji predstavlja poslovni cilj većine tiskara. Dva nova Xerox sustava za digitalni ispis olakšavaju dobivanje unosnijih poslova koji obuhvaćaju aplikacije od fotoknjiga i brošura do tiskovina za potrebe direktne pošte i kataloga.

Xerox Color J75 Press
Za komercijalne tiskare koje proizvode materijale s dodanom vrijednošću u velikim količinama, Xerox Color J75 omogućava dodatnu produktivnost jer može ispisivati na svim vrstama papira pa tako i na papiru gramature do 300 gsm, i to nazivnom brzinom od 75 stranica u minuti. Lako može uskladiti zaštitne boje poduzeća i industrijske boje pomoću Xerox programske opreme Automated Color Quality Suite (ACQS). Uz minimalnu intervenciju korisnika, zahvaljujući alatu Automated Color Quality Suite (ACQS) koji pokreće Inline spektrofotometar i postavkama za uređivanje boja, može se postići precizna i pouzdana boja otiska.

Uspješnost uređaja povećava se zahvaljujući programskim rješenjima pisača koja nude Xerox i njegovi partneri. Ta rješenja čine pripremu i proizvodnju svih tiskovina od razglednica do knjižica jednostavnijom.
Tiskare mogu kreirati i personalizirane marketinške kampanja zahvaljujući programskom rješenju razvijenom u XMPie®, A Xerox Company.

Xerox Color J75 i C75 uređaji za digitalni tisak 02

Xerox Color C75 Press
Xerox Color C75 olakšava pokretanje ili širenje poslovanja digitalnog tiska. Ispisuje brzinom od 75 stranica u minuti na nepremaznom i do 51 stranice u minuti na premaznom papiru i na taj način otvara mogućnosti povećanja zarade.

Napredne značajke skeniranja i kopiranja omogućavaju učinkovite radne procese, što je veliki plus za tvrtke koje tek ulaze na digitalno tržište. Opcionalne mogućnosti  mobilnih i ‘cloud’ rješenja omogućuju tiskarima nove načine poslovanja, jer se ispis može naručiti ili pokrenuti sa pametnih telefona, tableta, prijenosnih ili osobnih računala, uz sigurnosne postavke.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.