X96mini zanimljiv Android TV Box povoljne cijene na TomTop webshopu

Fotografija članka: X96mini zanimljiv Android TV Box povoljne cijene na TomTop webshopu

X96mini je još jedan zanimljiv i isplativ Android TV Box uređaj za koji vjerujemo kako će vas zainteresirati. Pronašli smo ga po povoljnoj cijeni na TomTop webshopu, a potrudili smo se pronaći dodatni i vrlo vrijedan kuponski kod.

Oglas

Android TV Box uređaji u posljednjih godinu dana doživljavaju vrtoglavi rast popularnosti. To najviše mogu zahvaliti svojim prilično jakom i fleksibilnim mogućnostima, radom na pravom Android OS-u (nerijetko i na najnovijim inačicama), kao i povoljnoj cijeni koja je pristupačna svima. Novi smo X96mini zanimljiv Android TV Box uređaj pronašli po povoljnoj cijeni na , a naravno imamo i kuponski kod koji će dodatno sniziti cijenu.

Kada već spominjemo operativni sustav, recimo kako X96mini Android TV Box radi na novom Android 7.1.2. Nougat operativnom sustavu koji je donekle prilagođen kako bi se bolje iskoristile njegove mogućnosti na velikim ekranima. Naravno, u prvom se to redu odnosi na poseban “launcher”, dok ćete po postavkama prepoznati kako se radi o pravom Android uređaju.

Vrlo ćete ga lako i jednostavno povezati s bilo kojim TV prijemnikom ili monitorom koji ima HDMI video izlaz, tako da će u trenu vaš običan TV pretvoriti u pametni, s pristupom Internetu (preko bežične Wi-Fi ili žične LAN RJ45 mreže) i mogućnošću gledanja online filmova (Youtube), surfanja društvenim mrežama, a možete igrati i video igre, izbor je na vama. Naravno, podržava UHD 4K rezolucije (H.265).

Inače radi na Amlogicovom 4-jezgrenom S905W procesoru na 2,0 GHz (ARM Cortex-A53 jezgre), uz Mali-450 MP5 grafiku na 750 MHz tako da ćete moći zaigrati i mnoge igre. Na raspolaganju vam je i 2 GB RAM-a i 16 GB interne memorije koju preko microSD ulaza možete proširiti do čak 64 GB.

Android TV Box uređaji kao što je X96mini mogu biti zabava za cijelu obitelj. Po vanjskom izgledu će se uklopiti u bilo koji dio vaše sobe, odnosno na bilo kojem mjestu, a kontrolirate ga preko posebnog daljinskog upravljača koji dolazi u paketu sa samim uređajem. Na slikama možete vidjeti kako nije samo standardnog četvrtastog izgleda, nego su ga dodatno “doradili” po rubovima tako da izgleda modernije.

X96mini zanimljiv Android TV Box uređaj smo pronašli na po povoljnoj cijeni od samo 36,99$, no ako upišete kuponski kod “YYMMN64” cijena će se spustiti za odatnih 9$ na samo . Ako nas pitate, ovaj se uređaj itekako isplati :)

Bogatu ponudu TomTop webshopa potražite na .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.