Workshop on Embedded Systems (WES) – prijavite se na besplatnu stručnu radionicu

Fotografija članka: Workshop on Embedded Systems (WES) – prijavite se na besplatnu stručnu radionicu

Europska udruga studenata elektrotehnike (Electrical Engineering STudents’ European assoCiation – EESTEC), organizira WES (Workshop on Embedded Systems), besplatnu stručnu radionicu koja se bavi ugradbenim računalnim sustavima i kojoj je tema FPGA tehnologija.

Oglas

Kako saznajemo, WES će se ove godine održati 15-26. svibnja , a i sastoji se od dva dijela, teorijskog i praktičnog. U teorijskom dijelu predavanja će održati inženjeri iz partnerskih tvrtki, a u praktičnom će studenti u timovima rješavati zadani zadatak. Po završetku radionice svaki redovni polaznik dobiva certifikat o sudjelovanju koji se može priložiti uz životopis prilikom prijave za posao. Studenti će se susresti s problematikom s kojom se inženjeri susreću u praksi kao i nadograditi svoje teorijsko znanje, ali i pokušati primijeniti stečena znanja kako bi došli do rješenja zadatka koji će postaviti ovogodišnji zlatni partner Xylon-logicBRICKS.

Workshop on Embedded Systems

Budući inženjeri, uprkos tome što imaju dobru teorijsku podlogu za posao koji ih čeka nakon školovanja, rijetko kada imaju mogućnost doći u doticaj sa problemima iz prakse. To dodatno iskustvo može biti baš ona sitnica koja im je potrebna da nadopune svoj životopis i istaknu se među mnoštvom svojih kolega. Proaktivnost i želja za unapređenjem svojih vještina, kao i nova znanja koja se steknu mimo predavanja, znak su da studenti žele raditi na sebi i iskoristiti sve što im se nudi da bi konstantno bili u korak s vremenom.

Zbog svega navedenog studentska udruga EESTEC LC Zagreb, u suradnji s partnerima, odlučila se na organizaciju druge po redu radionice o ugradbenim sustavima Workshop on Embedded Systems (WES). Tema ovogodišnje radionice je FPGA, a riječ je o radionici koja traje dva tjedna i to u razdoblju od 15.05.-26.05.2017., a održat će se na Fakultetu elektrotehnike i računarstva (FER). Na njoj će sudjelovati visoko motivirani studenti koji će biti odabrani selekcijskom postupkom, a bit će podjeljeni u timove po tri člana.

Radionica se sastoji od dva dijela, prvi dio su predavanja koja će održati profesori s FER-a, prof. Dr. Sc. Mladen Vučić i prof- dr. Sc. Davor Petrinović sa Zavoda za elektroničke sustave i obradbu informacija (ZESOI), i inženjeri iz partnerskih tvrtki dok će u drugom, praktičnom dijelu, studenti rješavati zadatak koji će zadati naš ovogodišnji zlatni partner Xylon. Osim stručnog znanja polaznici radionice stječu vještine koje daju mladim ljudima iskustvo koje ih motivira da i dalje rade na sebi, ulažu u svoj razvoj te zato ne propustite priliku prijaviti se. Prijave su otvorene do 05.05.2017., a po završetku svi redovni polaznici će dobiti certifikat o sudjelovanju koji se može priložiti uz životopis pri prijavi za posao, a najbolji tim dobit će i vrijedne nagrade.

Više informacija o samoj radionici dostupno je na sljedećim poveznicama:

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.