WordCamp Zagreb 2017 – objavljen raspored predavanja i otvorena prodaja ulaznica

Fotografija članka: WordCamp Zagreb 2017 – objavljen raspored predavanja i otvorena prodaja ulaznica

Od ovog se tjedna mogu kupiti ulaznice za WordCamp Zagreb, najveće okupljanje WordPress zajednice u Hrvatskoj, koje će se, u suradnji i uz podršku WordPress Foundationa, održati u Zagrebu od 1. do 3. rujna.

Oglas

Tijekom tri dana WordCampa Zagreb svoja će predavanja i radionice održati vrhunski domaći i međunarodni stručnjaci, a raspored predavanja objavljen je danas. WordCamp Zagreb namijenjen je svima, neovisno u kojem obimu se u svojem profesionalnom radu ili dijelu života susreću s WordPressom, bez obzira radi li se o kreativcima koji proizvode vlastite sadržaje, izdavačima sadržaja na webu ili profesionalcima poput programera i dizajnera kojima je izgradnja web rješenja na WordPressu posao.

Od danas se mogu kupiti ulaznice za najveće hrvatsko okupljanje korisnika WordPressa – WordCamp Zagreb, događanje koje će od 1. do 3. rujna u Zagrebu okupiti više stotina posjetitelja koji se u svojem kreativnom i profesionalnom radu koriste najpopularnijom svjetskom platformom za objavu sadržaja na webu te izgradnju web stranica i servisa – WordPressom.

Ulaznice za WordCamp Zagreb

Cijena osnovne ulaznice simbolična je – 20 eura – što će omogućiti najširem krugu zainteresiranih posjetitelja da dođu na WordCamp, u skladu s pravilima i misijom WordPress Foundationa, organizacije koja se brine o daljnjem razvoju WordPressa i u suradnji s kojom hrvatska WordPress zajednica organizira WordCamp Zagreb.

Redovna ulaznica omogućit će ulaz na sva predavanja u dva tracka tijekom glavnog dana konferencije, u što su uključeni ručak i kava toga dana, majica za posjetitelje te dolazak na afterparty. Oni koji imaju ulaznicu za WordCamp Zagreb također će imati prednost prilikom prijave na besplatne radionice prvog dana, kao i za sudjelovanje na Contributor Dayu trećeg dana WordCampa.

Ove će godine po prvi puta u slučaju hrvatskih WordCamp događanja biti ponuđene i posebne ulaznice za freelancere po cijeni od 40 eura te ulaznice za male tvrtke po cijeni od 180 eura, namijenjene onima čije je poslovanje vezano uz izradu web rješenja ili pak samostalno žive od WordPressa, radeći s njim na bilo koji način. Obje skupine posjetitelja na ovaj način imaju mogućnost dodatno pomoći daljnjem razvoju hrvatske WordPress zajednice.

Valja napomenuti kako je WordCamp Zagreb događanje koje hrvatska zajednica WordPress korisnika organizira, bez iznimke, volonterski i neprofitno, pri čemu ulaznice omogućavaju pokrivanje osnovnih troškova konferencije. Prethodna dva WordCampa u Hrvatskoj – u Rijeci 2015. te u Splitu 2016. godine – okupila su ukupno više od 500 posjetitelja.

Objavljen raspored predavanja na glavnom danu WordCampa Zagreb

Organizatori WordCampa Zagreb danas su također objavili i veći dio satnice glavnog dana s prvim predavanjima koja su prošla selekcijski postupak te su time odabrana za WordCamp.

Glavni dio WordCampa održat će se 2. rujna u Muzeju suvremene umjetnosti u Zagrebu, što omogućava dva tracka predavanja – prvi, namijenjen najširoj publici te drugi, specijalizirani, namijenjen WordPress profesionalcima koji na ovoj platformi razvijaju vlastita rješenja – te ponudu tema koje će biti zanimljive širokom krugu onih koji rade s WordPressom, od blogera, preko izdavača do programera i dizajnera. Dio predavača na WordCampu ponovno, u skladu s tradicijom, dolazi iz inozemstva.

WordCamp Zagreb svojim će predavanjem pod nazivom “The Human-Centered Brand” otvoriti Nela Dunato, prema ocjeni publike najbolja predavačica na prošlogodišnjem WordCampu u Splitu. U sklopu prvog tracka na rasporedu će potom biti teme vezane uz konkretne primjere uspješnih projekata izgrađenih na WordPressu, kao i one posebno namijenjene freelancerima – primjerice, sa savjetima kako jednokratni posao pretvoriti u trajni odnos i kako biti dobar freelancer. Tijekom drugog tracka posjetitelji će, pak, imati prilike naučiti kako razvijati dodatke za WordPress, kako od toga živjeti te kako koristiti neke od danas ključnih tehnologija u web developmentu.

Cjelokupni zasad potvrđeni raspored WordCampa Zagreb dostupan je na .

Uskoro će biti objavljen i raspored besplatnih radionica koje će se ove godine održati u čak četiri tracka – osnove WordPressa, poslovne teme, razvoj rješenja s tehničke strane, te track vezan uz teme osobnog razvoja. Besplatne radionice bit će otvorene svima (uz obaveznu prijavu) te će se održati 1. rujna u kampusu Otvorenog i Visokog učilišta Algebra.

Održavanje WordCampa Zagreb među prvima su svojim pokroviteljstvom pomogli Neuralab, Databox i Algebra. Više informacija o WordCampu Zagreb možete pronaći na službenoj web stranici , gdje se mogu kupiti i ulaznice.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.