WordCamp Split 2016 – priključite se WordPress zajednici

Fotografija članka: WordCamp Split 2016 – priključite se WordPress zajednici

Ne možete na godišnji odmor prije rujna? Nije sve propalo. Rezervirajte prvi tjedan, dođite u Split na WordCamp i povežite more, najljepši grad na Jadranu (oprostit ćete mi pristranost), edukaciju, hobi i zanimljiva predavanja.

Oglas

Početak rujna 2016., točnije od 2. do 4., rezerviran je za susret hrvatskih WordPress korisnika i inozemnih gostiju. WordCamp, koji je prošle godine održan prvi put, u Rijeci i Zagrebu, ovaj put seli južnije. Na Ekonomskom fakultetu u Splitu, tijekom tri dana u organizaciji Hrvatske WordPress zajednice bit će održana brojna predavanja, radionice i konferencije na temu WordPressa. Iskustva s dosadašnjih događanja više su nego pozitivna. Po uzoru na slična inozemna događanja i u kontekstu sve većeg rasta broja korisnika WordPressa u Hrvatskoj, ova konferencija teži povezivanju zajednice u svrhu razmjene znanja i iskustava, učenja i napredovanja, ali i druženja. WordCamp je ciljano smješten u dane vikenda, a program će biti raspodijeljen tijekom tri dana, od čega su dva službena. U petak, 2. rujna bit će organizirana besplatna predavanja za zainteresirane. U subotu će tijekom cijelog dana biti raspoređena predavanja o dizajnu, razvoju i uspjehu stranica u WordPressu, a nedjelja je rezervirana za “Contributor day”, tj. rad na pružanju podrške i pomoći korisnicima i doprinos WordPress zajednici. Organizirani obilazak grada Splita je, naravno, neizostavan.

događaja je postavljena. Objavljeni su pozivi za govornike i goste, pa ako se osjećate kvalificiranima i sposobnima za doprinos, prijavite se i aktivno sudjelujte. Otvoren je i poziv za volontere, pa ako ste blizu i imate slobodnog vremena, možete se i u tu kategoriju uključiti.

Stavljene su u prodaju ulaznice za službeni dio WordCamp Splita 2016., i to po cijeni od 130 kn (20 $), a za studente uz 50% popusta simboličnih 65 kn. WordCamp ne želi stvoriti masovni događaj, već ugodnu atmosferu za produktivan rad i suradnju pa je broj karata ograničen. Zato požurite i na vrijeme rezervirajte svoje mjesto.

Predavači i gosti su kombinirano domaći i strani stručnjaci, a program se do sada odvijao uglavnom na engleskom jeziku uz sadržaje na hrvatskom te internet prijenos.

Vidimo se u Splitu u rujnu, pobrinut ćemo se da taj tjedan bude sunčan :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.