Windows Store ovih dana prešao brojku od 100.000 aplikacija u svom online dućanu

Fotografija članka: Windows Store ovih dana prešao brojku od 100.000 aplikacija u svom online dućanu

I Microsoft se na svojoj velikoj Build Developer konferenciji održanoj prošli tjedan u San Franciscu pohvalio kako im brzo raste Windows 8 zajednica i kako su na Windows Storeu zabilježili više od 100.000 aplikacija.

Oglas

Naravno, tu je brojku odavno prešao Appleov App Store i Googleov Play, ali dobro je znati i da se Microsoftova zajednica vrlo brzo razvija i kako broj aplikacija raste vrtoglavom brzinom. Isto tako, treba spomenuti kako je WP zajednica u Hrvatskoj prilično jaka i kako se svakodnevno razvijaju nove aplikacije.

Na konferenciji je Microsoft iskoristio priliku i govorio o novoj inačici operativnog sustava, a koju možete i sami downloadati i isprobati.

Ne treba zaboraviti priču koja se i dalje vrti oko “jedinstvenog” Windows operativnog sustava za računala, tablete i smartphone, koja se ovih dana ponovo pojačava. Nekako nam se čini kako se Windows RT priča i dalje gura, ali ona će izgubiti na važnosti ako dobijemo jedinstveni Microsoftov OS za sve uređaje (). A kako sada stvari stoje, to bi se zaista i moglo dogoditi.

Windows Store 02

Kada će se to dogoditi, i kako će aplikacije na to “reagirati”, o tome nekom drugom prilikom… :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.