Windows Phone: firmware Amber stiže u kolovozu – pogledajte prvu akciju na Lumia 920

Fotografija članka: Windows Phone: firmware Amber stiže u kolovozu – pogledajte prvu akciju na Lumia 920

Windows Phone je platforma koja polako raste. Jedan određeni broj korisnika ovog sustava zapravo su zadovoljni.Nokia Lumia je postala brend, referenca kada govorimo o Windows Phone smartphoneima. Ne možemo negirati da donose modele za korisnike svih platežnih mogućnosti bez puno žrtvovanja kvalitete i tehnologije.

Oglas

Poznato je da se priprema ažuriranje softvera za modele  pod imenom Amber koje donosi nekoliko poboljšanja koja će unaprijediti i olakšati korisničko iskustvo. To su prikaz sata na zaslonu u stanju čekanja,  sposobnost za otključavanje jednostavnim dvostrukim dodirom zaslona, funkcionalnosti Nokia Smart Camera, DataSense, podršku za CalDAV i CardDAV, nove pozadine za zaključavanje zaslona i bit će omogućen FM radio. Prema španjolskoj podružnici brenda stiže u kolovozu. Sada imamo i snimljen video koji pokazuje ovo ažuriranje u akciji na modelu. Pogledaj te ga dok čekate :) svoju nadogradnju:

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.