Windows Phone 8 Workshop održan u prostorijama Microsfta Hrvatska u Zagrebu

Fotografija članka: Windows Phone 8 Workshop održan u prostorijama Microsfta Hrvatska u Zagrebu

Jučer je održan jedan od prvih Windows Phone 8 treninga na ovom području. Sam trening održavao se u prostorijama Microsft-a Hrvatska u Zagrebu pod vodstvom Andreja Radingera iz Mobend-a.

Oglas

Windows Phone 8 donosi niz novih i poboljšanih značajki za programere, kao i za same korisnike. Windows Phone 8 Workshop-i se služe za  pregled novih značajki same platforme, te najbitnijih novosti za razvojne inženjere. Polaznici workshopa mogli su se upoznati s poboljšanjima u multitaskingu, novim mogućnostima u enterprise segmentu vezanim uz instalaciju i održavanje poslovnih aplikacija, shared Windows core – integracija između razvoja za Windows 8 i WP8, integraciju sa govorom, novu In-App purchase funckionalnost, podršku za različite veličine Tile-ova, te ostale novitete. Sve demonstracije su bile prikazane na novom Visual Studiu 2012 i Windows Phone 8 SDK-u sa novim emulatorima.

Također  smo imali priliku isprobati Windows Phone 8 sustav uživo na novoj Nokia Lumia 820 koja će tek izaći, te smo imali i prilke raditi na novom Microsoft Surface tabletu.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.