Windows Phone 8: Što trebate učiniti prije nego pozovete članove u privatnu Sobu? [korisni savjeti]

Fotografija članka: Windows Phone 8: Što trebate učiniti prije nego pozovete članove u privatnu Sobu?   [korisni savjeti]

Windows Phone Sobe,  značajka je  Windows Phone 8  sustava koja osobama omogućuje privatno dijeljenje kalendara, bilješki, fotoalbuma i grupnog čavrljanja s obitelji i prijateljima koje su pozvali da se pridruže.

Oglas

Testirajući , nažalost nismo u tom trenutku imali priliku isprobati funkcionalnost Sobe, jer ova opcija je podržana samo za uređaje pod Windows Phone sustavom.  Sada nam se ukazala prilika pa smo i to  isprobali.  Na  uređaju pod  Windows Phone 8,  moguće je vidjeti svoje sobe i njihov sadržaj na jednom mjestu u središtu Osobe. Moguće se je pridružiti Sobi osobe koja vas pozove, odnosno jedino s pozivnicom koju dobivate putem SMS poruke   s vezom za pridruživanje. WP8 sustav ima  već ima učitanu obiteljsku sobu s kojom možete započeti. Također možete stvarati nove sobe ispočetka.

Odlično. Ali, na prvom koraku naletjeli smo na problem. Nismo mogli pozvati  članove u svoju Sobu, ali mogli  mo se pridružiti  ostalima u njihovim Sobama.  Odmah smo se bacili na forume u potrazi za rješenjem problema. I  zahvaljujući Microsoftovoj zajednici, pronašli smo rješenje.  Odlučili smo ga podijeliti sa vama ako se i vama dogodi   ista stvar.  Problem  se rješava na uređaju koji je domaćin u kreiranoj sobi.U ovom slučaju, vašem uređaju.  Prije nego što nekoga pozovete u Sobu, pobrinite se da informacije o kontaktu nisu povezane s njihovim kontakt informacijama iz vaših drugih računa e-pošte ili Facebook računa. Na primjer, odaberete li kontaktne informacije iz Facebooka, koji sadrži brojeve mobitela, funkcionalnost  neće raditi.  Nakon što to sredite, možete poslali pozivnicu da vam se određene osobe  pridruži u Sobi. Kada vidite pozvane ljude u vašoj sobi možete ponovno povezati svoje kontaktne podatke natrag. Uputu kako da koristite Sobe i Grupe pogledajte ovdje na

 

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.