Windows Phone 8 – neke nove glasine

Fotografija članka: Windows Phone 8 – neke nove glasine
Odlično.  Ali najveće pitanje je da li će sadašnji korisnici uređaja pod WP inačicom 7.5 dobiti nadogradnju na Windows Phone 8. Do sada Microsoft nije objavio službeni odgovor, ali postoje neke naznake da je  to sasvim  moguće. Tako je prošlog mjeseca, podružnica Nokije u Saudijskoj Arabija je objavila da Windows Phone 8  biti će  instaliran na Lumia 900 smartphone, barem na azijskom tržištu.
 
Objavom WP8 OSa, na tržištu bi se trebali pojaviti osim Nokije i drugi proizvođači s nekim svojim modelima. Samsung je nedavno najavila da će objaviti niz uređaja sa sustavom WP8 u cilju natjecanja s Nokiom. Osim toga, prema više izvora, Acer razvija uređaj pod Microsoftovim mobilnim operativnim sustavom s kliznom tipkovnicom. 
 

Prema dosadašnjim informacijama, Microsoft planira proširivati funkcionalnost svog mobilnog operativnog sustava uz uvođenje više sofisticirane opreme, uključujući i multi-core procesor, više rezolucije zaslona i podršku za memorijske kartice.  Vjerujemo da će ove glasine koje su trenutno u zraku bit potvrđene usjoro od strane Nokie i Microsofta. 

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.