Windows Phone 7.8 nadogradnja stiže unutar sljedećih 4 ili 5 tjedana i donosi još neke novitete

Fotografija članka: Windows Phone 7.8 nadogradnja stiže unutar sljedećih 4 ili 5 tjedana i donosi još neke novitete

Detalji o Windows Phone 7.8 ažuriranju za tekuće Windows Phone 7 i 7.5 uređaja su procurile putem Microsoftove službene talijanske Facebook stranice. 

Oglas

 

Dosta se već pisalo o novijoj verziji Windows Phone 7. 8 i dodatnim mogućnostima poput većeg raspona boja teme i  live pločica koje bi trebali dobiti sadašnji korisnici Windows Phone modela.

 

 

 

U međuvremenu Microsoft je objavio da želi od  što bi još željeli od Windows Phone 8, osim sučelja, na što su korisnici i reagirali. Ovdje se podrazumijeva da bez obzira na korisničke zahtjeve Microsoft nije spreman prebaciti sve novitete na 7.8. ažuriranje i starije uređaje. Ipak dio značajki Microsoft je na temelju povratnih korisničkih informacija naknadno uključio u novo ažuriranje. Informacije o dodatnim novitetima su osvanule na i, iako je post u međuvremenu brzo uklonjen, ali je prije toga uhvaćen jedan Screenshot.

 

 

Iz posta proizlazi da bi novo ažuriranje moglo donijeti nešto naziva ‘klub’, što može ili ne mora biti nova ‘Soba’ sadržanu u People Hub,  ,  i . Ostale značajke nisu navedene. Microsoft očekuje da će novo ažuriranje 7.8 biti unutar sljedećih četiri ili pet tjedana.

 

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.