Windows Blue: godišnji ciklus obnove za Windows 8 ili servisni paket ili Feature Pack izdanje?

Fotografija članka: Windows Blue: godišnji ciklus obnove za Windows 8 ili servisni paket ili Feature Pack izdanje?

Samo što je Microsoft završio Windows 8, postalo je poznato da već gradi sljedeću verziju Windowsa 9, ali ZDNet izvješćuje da umjesto toga, Microsoft radi na Windows 8.1 ili Windows 8.5, pod kodnim imenom Windows Blue. 

Oglas

Iako, još uvijek nije jasno je li Windows Blue zapravo servisni paket ili godišnja nadogradnja, ali se pretpostavlja bez obzira što bilo, da Microsoft će ponuditi novitete besplatno ili za nisku naknadu. U cijeloj priči, sve ipak najviše miriše na uvođenje novog ciklusa nadogradnje po uzoru na Apple i Android, suparničke platforme. Njihova ažuriranja su češća nago za Microsoft Windows.

Ako je to točno, uskoro, s Windows Blue, godišnja nadogradnje će postati standard u Windows svijetu. Moguće je da jednogodišnji ciklus obnove će biti sinkroniziran za različite verzije operativnog sustava, za x86 kompatibilne procesore, ARM-čipove i Windows Phone. Sukladno tome, očekuje se od Microsofta da će promijeniti strukturu određivanja cijena svojih sustava.

Što vi mislite o Microsoftovom pristupu godišnjih nadogradnji?

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.