Windows 8 – promocija Microsofta Hrvatska s partnerima i nagradna igra na Facebooku

Fotografija članka: Windows 8 – promocija Microsofta Hrvatska s partnerima i nagradna igra na Facebooku

Microsoft Hrvatska pokrenuo je s partnerima, tvrtkama Links, Mikronis, Harvey Norman i Emmezeta, promociju potpuno novog operativnog sustava Windows 8.

Oglas

Svi će zainteresirani, od danas pa do polovice prosinca, na navedenim maloprodajnim mjestima moći isprobati Windows 8 i otkriti njegove funkcionalnosti. Promotivnu akciju prati nagradni natječaj na Facebook profilu Microsofta Hrvatska, u kojem korisnici imaju priliku osvojiti prijenosna računala s novim operativnim sustavom.

Potpuno novi operativni sustav, Windows 8, predstavljen u New Yorku 25. listopada, korisnici već sada mogu isprobati i u Hrvatskoj te otkriti novo Start sučelje s aktivnim pločicama, odabrati između više od tisuću aplikacija te se povezati s prijateljima na društvenim mrežama ili uživati u igrama i glazbi, stvarati i raditi. Windows 8 osmišljen je tako da odgovara na svaki jedinstven zahtjev i potrebu korisnika.

„Fanovi“ Microsofta će na domaćim Facebook stranicama te tvrtke moći i sami otključati snagu Windowsa 8. Sve što je potrebno je upisati pet točnih odgovora na zagonetke, na što će sustav igračima postaviti konačnu zagonetku. Unosom točnog odgovora, jedinstvenog koda koji je odgovor na tu zagonetku, korisnici će na lokacijama partnera moći otključati nagradu – prijenosno računalo pokretano sustavom Windows 8.

Prvi krug natječaja trajat će od danas do 16. studenog na Facebook stranici Microsofta Hrvatska. Glavnu asocijaciju iza koje se skriva točan odgovor i priliku da osvoje prijenosno računalo korisnici će imati već ove subote, 17. studenog u 12 sati, u trgovini Links u Zagrebu. Nagradu osvaja prvi korisnik koji će ponuditi točan odgovor na glavnu asocijaciju.

Sljedeći krug i prilika za „otključavanje“ nagrade bit će već idućeg tjedna, 24. studenog u Mikronisu, a svi zainteresirani moći će pregledati ponudu Windows 8 računala na istoj lokaciji, od 22. do 24. studenog. Priliku za osvajanje nagrade u Harvey Normanu posjetitelji će imati od 2. prosinca a računala će moći isprobati već od 30. studenog, dok će se posljednja u nizu promocija održati u Emmezeti od 7. do 9. prosinca, s „otključavanjem“ računala posljednjeg dana.

Više informacija o Windows 8 operativnom sustavu dostupno je na adresi , a nagradnom natječaju Microsofta Hrvatska i partnera može se pristupiti na .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.