Windows 8.1 nadogradnja stižu 18. listopada 2013. godine na Windows Store

Fotografija članka: Windows 8.1 nadogradnja stižu 18. listopada 2013. godine na Windows Store

Točno u podne spomenutog dana, na Windows Store webshopu pojavit će se nova Windows 8.1 nadogradnja. Naravno, za legalne Windows 8 vlasnike ova je nadogradnja besplatna.

Oglas

Ukoliko već imate računalo ili tablet s Windows 8 operativnim sustavom, tog ćete dana moći downloadati najnoviju nadogradnju na svoj uređaj. S obzirom na vremensku razliku u Europi će se pojaviti nešto kasnije, no to i nije toliko važno. Važno je da si zabilježite taj dan, a Windows 8.1 nadogradnja odradit će se “automatikom”.

Kao što smo već spomenuli, nadogradnja je besplatna za sve vlasnike legalno kupljenih Windows 8 licenci. Ukoliko kupujete računalo nakon tog datuma, Windows 8.1 nadogradnja bit će već instalirana.

Od nekih noviteta spomenimo bolju personalizaciju, Internet Explorer 11, Bing tražilicu, nove ugrađene aplikacije, poboljšana veza s Windows Store webshopom, bolja povezanost s SkyDrive-om. Ima toga još… Više detalja o novoj nadogradnji pročitajte . Nova nadogradnja će se pojaviti na gdje već sada možete skinuti Windows 8.1 Preview.

Windows 8.1 nadogradnja

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.