Windows 8.1 i Windows RT 8.1 dostupni od 18. listopada, zabilježite datum

Fotografija članka: Windows 8.1 i Windows RT 8.1 dostupni od 18. listopada, zabilježite datum

Iz Microsofta na svom službenom blogu još jednom potvrđuju kako će 18. listopada, za nešto više od mjesec i pol dana, postati dostupna Windows 8.1 i Windows RT 8.1 nadogradnja.

Oglas

Nova je Windows 8.1 i Windows RT 8.1 nadogradnja dostupna 10 mjeseci nakon što je na neki način čitav svijet doživio generalne promjene koje dolaze u obliku novog operativnog sustava čija je glavna značajka da je prilagođen uređajima i računalima s ekranima osjetljivim na dodir. To su karakteristike i Windows 8.1 i Windows RT 8.1 nadogradnje, koja će dodatno popraviti taj “touch” doživljaj.

O novitetima koje donose Windows 8.1 i Windows RT 8.1 već smo pisali u nekoliko navrata, tako da se nećemo ponavljati, a sve možete pročitati . Kažu kako su su osluškivali svoje korisnike tako da su dodali neke sitnice koje će vam se vjerojatno i svidjeti. Spomenimo samo Workplace Join (bolji način upravljanja korporacijskim resursima za IT administratore), zatim Work Folders, Open Mobile Device Management i Web Application Proxy. Tu je i zanimljiva NFC Tap funkcija za uparivanje s pisačem i drugim uređajima, WiFi mogućnost direktnog ispisa, te Native Miracast Wireless Display. Podržana je i šira paleta VPN klijenata, mobilni broadband, Windows to Go i takozvani “širokopojasni tethering”.

Nova bi Windows 8.1 i Windows RT 8.1nadogradnja trebala biti dostupna i na , naravno za korisnike legalnih licenci, te će biti besplatna.

Windows 8.1 i Windows RT 8.1

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.