Windows 8.1 build #9477 – Microsoft osluškivao korisnike, nadogradnja stiže već u rujnu!

Fotografija članka: Windows 8.1 build #9477 – Microsoft osluškivao korisnike, nadogradnja stiže već u rujnu!

O izlasku nove nadogradnje Windows 8 operativnog sustava već smo pisali ranije. U lipnju je izašala “Preview” inačica, a uskoro se očekuje i o Windows 8.1 build #9477.

Oglas

Izgleda da nas uskoro očekuje i najnovija inačica Windows 8.1 build #9477 dodatka za novi Microsoftov operativni sustav. Što sve novo donosi, odnosno barem one najznačajnije novitete nabrojili smo još u lipnju kada smo najavili .

Kako saznajemo, najnovija Windows 8.1 build #9477 inačica je poslana na finalna testiranja, tako da vjerujemo kako će se vrlo brzo distribuirati i s novim računalima. Drugim riječima, ako u rujnu budete kupovali novo računalo, vrlo je vjerojatno da ćete dobiti računalo s novom osmicom.

Znamo kako je Microsoft radio vrlo naporno kako bi korisnicima unaprijedio već postojeće i predstavio nove mogućnosti Windows 8 operativnog sustava. Kažu kako su ovoga puta “osluškivali” mišljenja korisnika i integrirali ih u novi OS.

Od noviteta koji se očekuju spominje se Workplace Join (bolji način upravljanja korporacijskim resursima za IT administratore), zatim Work Folders, Open Mobile Device Management i Web Application Proxy. Tu je i zanimljiva NFC Tap funkcija za uparivanje s pisačem i drugim uređajima, WiFi mogućnost direktnog ispisa, te Native Miracast Wireless Display. Podržana je i šira paleta VPN klijenata, mobilni broadband, Windows to Go i takozvani “širokopojasni tethering”.

Ako sve bude u redu, očekujemo Windows 8.1 build #9477 nadogradnju prije jeseni, dakle negdje tijekom rujna.

Windows 8.1 build #9477

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.