Windows 7 Training Resources “kako lakše podučiti ‘?

Fotografija članka: Windows 7 Training Resources “kako lakše podučiti ‘?

Enterprise Learning Framework () web-based alat pomaže tvrtkama izraditi obuku i komunikacijski plan za zaposlenike tijekom implementacije Win7. Ovaj alat pomaže pronaći sadržaje i podršku za ‘informatičare’ kao i korisnike računala ". ELF čak daje mogućnost da bi se stvorile prilagođene poruke e-pošte ili Word dokumenti za slanje informacija djelatnicima sa svim sadržajem koji se može pronaći.

Work Smart Productivity Guides
( ) je izvorno napisan za internu uporabu od strane Microsofta vlastitom IT odjelu za Win7, a i druge proizvode kao što su live Microsoft Office i SharePoint.

Productivity Hub
() je SharePoint Server 2007 zbirka web-mjesta koja služi kao zajednica za učenje, potpuno prilagodljiva i bogata sadržajem. Također se koristi SharePoint društvena mreža u cilju uključivanja krajnjih korisnika. Ako ste implementirali novu verziju Officea zajedno sa Win7, to vam daje izvrstan početak.

Microsoft E-Learning
– Clinic 10088: What’s New in Windows 7 for Information Workers je slobodan dvo – satni edukacijski resurs za pomoć djelatnicima da nauče kako da budu produktivniji, sigurniji, povezaniji, brži u korištenju Win7. Osim toga postoje i plaćeni tečajevi: 10166/ Win7 Essentials I ( i 10167/ Win7 Essentials II ( ). Prvi pomaže za sam početak rada s Win7, gdje se saznaje sve o novom UI, radu s bibliotekama, i kako pronaći programe i datoteke. Drugi obuhvaća rad s uređajima i pisačima, održavanje i zaštitu za računala i podataka, te umrežavanja i daljinsko povezivanje. Ako vaša tvrtka ima Software Assurance na Windows radnoj površini, Win7 Essentials I i II su besplatni u sklopu E-learninga.

Microsoft Press knjige
: Windows 7 Plain & Simple ; Windows 7 Korak po korak ; Windows 7 Inside Out .

Windows 7 Shop
( ) omogućava dobiti materijale da pomognete promovirati vašu Win7 implementaciju. Možete kupiti razne vrste Win7 – branded artikle, preuzeti ili tiskati plakate, i nabaviti Win7 knjižice ‘Savjeti i trikovi’.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.