Windows 10 uvodi način visokih performansi za igre

Fotografija članka: Windows 10 uvodi način visokih performansi za igre

Toliko velike najave oko nadolazećih nadogradnji za Windowse 10 bi mogle opravdati svoju marketinšku kampanju

Oglas

Microsoft ne prestaje raditi pomamu oko nadolazećih nadogradnji za Windowse 10. Mnoge se tajne, a među njima se pogotovo krije jedna koju čekamo praktički od prvih Windowsa.

Već je rečeno da će trebati stanovito vrijeme da ova funkcionalnost postane 100% učinkovita, no Microsoft to definitivno planira uvesti u skorijoj budućnosti – Windows 10 korisnici će dobiti mogućnost uključenja načina visokih performansi. Gašenjem manje bitnih programa i opcija, Windows 10 korisnici bi trebali moći koristiti svoje računalo za igre u efikasnijem načinu.

Iz Microsofta su najavili da će o ovoj nadogradnji s vremenom s više izvještavati jer je među sljedećim Microsoftovim prioritetima. Više ćemo o detaljima znati ovaj mjesec nakon što Microsoft predstavi svoju najnoviju nadogradnju za Windowse 10, iako konkretnu opciju možemo očekivati tek za nekoliko mjeseci.

Xbox One također dobiva nadogradnju kojom će biti zadovoljni mnogi korisnici – Microsoft omogućuje uvijek dostupan Guide koji će pružati igračima mogućnost lakšeg snimanja igara, snimanja zaslona, upravljanje glazbenim kontrolama te novi izgled Gamescorea i Cortane.

Siječanj je uzbudljiv mjesec za gejmere.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.