Windows 10 Preview 16251 bolje povezuje Android sa Windowsom

Fotografija članka: Windows 10 Preview 16251 bolje povezuje Android sa Windowsom

Povezani Android uređaj može poslati web stranicu koju pregledavate na mobitelu direktno na vaše Windows 10 računalo.

Oglas

Microsoft je već prije najavio da radi na pametnim načinima povezivanja mobilnih telefona sa Windows 10 računalima. Na posljednjem Insider Buildu 16251 dodali su novu značajku koja pruža čarobno iskustvo među internet preglednicima za slanje web stranica direktno s telefona na veliki ekran računala.

Korisnici Windows 10 Insider Preview-a 16251 među postavkama imaju novu opciju “Phone” gdje sve možete podesiti. Pritisnite ovu opciju za povezivanje vašeg pametnig telefona (trenutno je dostupna samo za Android, no vjerojatno će ubrzo biti i za iOS).

Iz preglednika na mobitelu pritisnite na tipku za dijeljenje i “Continue on PC” za nastavak. Zatim se potrebno prijaviti preko Microsoft računa koji koristite na računalu jer preko njega radi sinkronizacija.

Pritiskom na Continue Now odmah se otvara stranica na računalu, dok pritisak na Continue Later opciju otvara novu notifikaciju u Action Centeru pa možete otvoriti stranicu kasnije kada vam to odgovara.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.