Windows 10 na Galaxyju S8?

Fotografija članka: Windows 10 na Galaxyju S8?

Nekoliko procurjelih slika prikazuje Samsung Galaxy S8 sa sustavom Windows 10 i zasigurno potiče interes za takvim uređajem.

Oglas

Qualcomm je jasno istaknuo da može pokretati Windows 10 desktop operativni sustav. Budući da arhitekturi pokretanje programa Win32 preko emulatora sa visokom učinkovitošću.  kao predstavnik Snapdragon 835 platformskih modela mogao bi dakle bez problema pokretati punokrvni Windows 10.

Sada je jedino iz 2016. punokrvni top model sa instaliranim Windows 10 mobile, nakon što je Microsoft ukinuo svoju Lumia liniju. U iščekivanju smo i Surface Phonea, ali ne znamo još ništa o službenim planovima. Snapdragon 835 na učinio bi Galaxy S8 najmoćnijim uređajem sa Windowsom 10 Mobile.

S8 ima mogućnost korištenja i to je veliki korak naprijed prema korištenju pametnih telefona kao osobnih računala. Ako se glasine o Galaxyju S8 sa Windowsom 10 pokažu točnima, on bi mogao postati dio opreme u svakom uredu.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.