WinDaysi ove godine postaju punoljetni – Igor Pavleković, Microsoft Hrvatska

Fotografija članka: WinDaysi ove godine postaju punoljetni – Igor Pavleković, Microsoft Hrvatska

Ove godine se po 18 puta održava Microsoft konferencija pod nazivom WinDays i to u Poreču na otočiću Sveti Nikola u datumima od 24. 04 do 27.04. 2018 godine.

Oglas

Ni ove godine se koncepcija konferencije neće mijenjati iako bi se, zbog broja učesnika, komotno mogli i “fizički” razdvojiti na dva dijela koja bi se održavala svaka u svoje vrijeme tijekom godine. No, što je tu je ide se dalje koncepcijom red biznisa red tehnologije. Biznis dani će se održati prva dva dana, a nastavak se prepušta predavačima na području primjene Microsoft alata u tehnologijama.

Poslovni dani će imati 20-ak predavanja u 5 programskih smjerova iz raznih vrsta industrijskih grana. Keynote predavanja održat će nekoliko stranih govornika, među kojima je i Jeremy White, izvršni urednik britanskog magazina Wired, a koji se smatra stručnjakom za trendove i tehnologije budućnosti koje utječu na korisnike i na poslovanje.

Tehnološki dani će biti usmjereni prema novim trendovima i tehnologijama budućnosti, te će se teme ovog dijela konferencije baviti integriranim i inteligentnim poslovnim sustavima, sigurnošću informacijskih sustava i rješenjima baziranima na otvorenom kodu. Ove godine se planira dolazak više od 150 predavača.

Kako bi što bolje predstavili ovogodišnju punoljetnu WinDays konferenciju potražili smo najvažnijeg sugovornika koji nam je u oko kamere ispričao o novostima ovogodišnje konferencije, a to je Igor Pavleković iz Microsofta Hrvatska.

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.