Windays16: udruzi Društvo invalida Poreč od Microsofta Hrvatska uručen je ček na 22.000 kuna

Fotografija članka: Windays16: udruzi Društvo invalida Poreč od Microsofta Hrvatska uručen je ček na 22.000 kuna

Na Središnjoj svečanosti WinDays16 konferencije Lejla Zukić-Krivdić, direktorica konferencije uručila je Sandri Brečevac, tajnici udruge  „Društvo invalida Poreč“ ček u iznosu od 22.000 kuna.

Oglas

Prikupljena sredstva udruga će koristiti za financiranje mobilnog tima Društva kojeg čine volonteri koji obavljaju kućne posjete korisnicima Društva te im pribavljati lijekove, kućne potrepštine i pomoći u kućanskim poslovima.

Svi sudionici WinDays16 konferencije mogli su sudjelovati u humanitarnoj akciji i pridružiti se svojim prilozima ovom hvalevrijednom projektu, što je učinila i Iva Šulentić, voditeljica programa.

Microsoft Hrvatska je društveno odgovorna kompanija koja uvijek razmišlja o zajednici u kojoj djeluje. Humanitarna akcija postala je sastavni dio WinDays16 konferencije i organizatori su ponosni što svake godine mogu simboličnim iznosom pomoći različitim udrugama i na taj način činiti dobro.

Humanitarno djelovanje važan je dio svake WinDays konferencije i drago mi je da imamo priliku sudjelovati u unaprjeđenju života s invaliditetom u Poreču i pomoganju u ostvarenju njihovih prava. Pozdravljam ovu i slične inicijative jer smatram da osobe s invaliditetom i posebnim potrebama trebaju biti uključene u društveni život zajednice te da im se također trebaju pružiti preduvjeti za rad, u čemu aktivno trebaju sudjelovati i privatne tvrtke te državne institucije.
– Lejla Zukić-Krivdić, direktorica WinDays16 konferencije
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.