WinDays15 – jubilarna Microsoftova konferencija ponovo u Umagu

Fotografija članka: WinDays15 – jubilarna Microsoftova konferencija ponovo u Umagu

Od 21-24. travnja održat će se Microsoftova jubilarna WinDays konferencija, jedna od najvećih te vrste u regiji. Saznajemo kako za ovaj “jubilarac” Microsoft priprema nešto posebno.

Oglas

Kao jedan od rijetkih hrvatskih uglednih medija, naša je ekipa bila svih 14 godina na Microsoftovim konferencijama, a i bit ćemo i iduće godine u Umagu odakle ćemo vam ponovo donijeti brojne ekskluzivne materijale s WinDays15 Business poslovnog i WinDays15 Technology tehnološkog dijela konferencije. Prijave su upravo otvorene.

Kako saznajemo, za 15. rođendan najveće i najuglednije regionalne konferencije, Microsoft se okreće analizi gospodarske situacije i prijedlozima rješenja za poslovne izazove. Ključne teme: novi modeli poslovanja, pametno upravljanje ljudskim resursima i nezaposlenost mladih.

Za svoj petnaesti rođendan ovaj će najveći poslovno-tehnološki događaj u regiji izmijeniti svoj dosadašnji koncept, u skladu s trenutnom ekonomskom situacijom u Hrvatskoj i svijetu. Program će početi dvodnevnom konferencijom WinDays15 Business s tri ključne teme: novi modeli poslovanja, pametno upravljanje ljudskim resursima i nezaposlenost mladih. Cilj ovog dijela konferencije je doći do zaključaka o koracima koji su potrebni kako bi kompanije prevladale izazove u poslovanju.

Javnim raspravama o aktualnim temama, nadolazećim tehnološkim i gospodarskim trendovima te rastućoj povezanosti tehnologije i poslovnog uspjeha, želimo dati doprinos u pronalaženju rješenja za izlazak hrvatskog gospodarstva iz krize. Želimo aktivno sudjelovati u stvaranju gospodarski naprednijeg društva i kvalitetnije gospodarske klime, promjenom obrasca razmišljanja i načina poslovanja hrvatskih kompanija. Za postizanje konkurentnosti na lokalnom i svjetskom tržištu nužno je uhvatiti i održavati korak sa sve bržim razvojem tehnologije i još bržim tržišnim promjenama.
– Ivan Vidaković, direktor tvrtke Microsoft Hrvatska

Konferencija WinDays15 Business (21.-22. travnja)  u fokus će staviti izazove s kojima se susreću gospodarstvenici i poduzetnici te predstaviti metode, iskušana rješenja i načine na koje im znanje, iskustvo i tehnologija mogu pomoći u prevladavanju prepreka u poslovanju. U raspravama će sudjelovati brojni domaći i međunarodni poslovni stručnjaci, poduzetnici, predstavnici javnih institucija i izvršne vlasti te akademske zajednice i medija. Konferencija WinDays15 Technology (22.-24. travnja) ponudit će, pak, detaljan pregled najsvježijih novosti iz svijeta tehnologije, a predavanja će biti prilagođena razini predznanja sudionika.

Vrhunski regionalni i međunarodni poslovni i IT stručnjaci prenijet će svoja iskustva i praktična znanja o implementaciji i korištenju tehnologija u svrhu unapređenja poslovnih rezultata. Naglasak će svakako biti na dobrim primjerima i poslovnim praksama koji se mogu primijeniti na hrvatskom tržištu.
– Nina Baras, direktorica WinDays15 konferencije

Rane prijave za Microsoft WinDays15 moguće su na , putem koje se može napraviti pojedinačna i zbirna prijava te ostvariti popust na cijenu smještaja u hotelima Sol Garden Istra i Melia Coral. Ranom prijavom na konferenciju, kao i drugim aktivnostima uoči i tijekom konferencije, sudionici će moći prikupljati WinCoin bodove koje će moći zamijeniti za nagrade u WinShopu tijekom konferencije. WinCoin klubom lojalnosti, Microsoft će sudionike WinDays15 konferencije razveseliti brojnim iznenađenjima, o čemu će više detalja moći saznati putem WinDays web stranice i WD bloga.

Vidimo se u Umagu!

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.