WinDays13 konferencija dobila svoju službenu Windows Phone 8 aplikaciju, prvi pogled

Fotografija članka: WinDays13 konferencija dobila svoju službenu Windows Phone 8 aplikaciju, prvi pogled

Na novinarskoj konferenciji koja je održana uoči same WinDays13 konferencije predstavljene su i nove Microsoftove WinDays13 aplikacije, neke rade na Windows a neke na svim platformama.

Oglas

Ekskluzivno za naš Racunalo.com portal rad u mobilnoj aplikaciji i portalu objasnio je Tomislav Tipurić, direktor sadržaja WinDays13 Technology konferencije, koji će u video prilogu niže u nekoliko minuta objasniti najvažnije značajke ove aplikacije. Mobilni WinDays13 portal razvijen je u “responzivnom dizajnu”, a moći će se čitati na svim platformama (Windows, Android, iOS, Mac OS,…)

WinDays13 Windows Phone 8 aplikacija konferencije 02

Jasno, sve one rade na računalima s Windows 8/RT operativnim sustavom, te pametne telefone pokretane Windows Phone 8 OS-om. Aplikacije je izradila partnerska tvrtka Dizzy.hr, na čelu s Domagojem Pavlešićem, tvrtka zaslužna za prošlogodišnju mobilnu inačicu aplikacije, namijenjenu Windows Phone 7 uređajima. Svi zainteresirani mogu aplikacije preuzeti besplatno, trgovini odnosno trgovini.

Više o novitetima koji nas očekuju na WinDays13 konferenciji pročitajte .U nastavku pogledajte 3 i pol minutni video, sve će vam biti jasno. Vidimo se na WinDays13 konferenciji po 13. put… :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.