WinDays Network na konferenciji

Fotografija članka: WinDays Network na konferenciji

Uz navedene Windows Server 2008 i SQL Server 2008 platforme Microsoft će tijekom trajanja konferencije svim sudionicima omogućiti iskušavanje i korištenje Windows Vista i Microsoft Office 2007 sustava. WinDays portal predstavlja središnje virtualno mjesto koje omogućuje pregled novosti i detalja o konferenciji, preuzimanje prezentacija, popisa dobitnika dnevnih nagrada, satnice i trenutačnih predavanja, a, uz foto galeriju konferencije, na ovom se sustavu objavljuju i mnoge druge informacije. Kako bi se sudionicima omogućilo što jednostavnije i podesnije pristupanje Internetu pobrinut će se usluga bežičnog pristupa T-Com HotSpot. Internetu se može pristupiti iz dvorana, kafića, s terasa i iz predvorja hotela u kojima se održava konferencija
Većina hardverske infrastrukture WinDays konferencije izvedena je na HP-ovoj opremi: poslužiteljima, stolnim, prijenosnim i ručnim iPAQ računalima te pisačima. Kao što je to bio slučaj i proteklih godina, svi zainteresirani mogu iznajmiti ručna računala tijekom ukupnog trajanja konferencije.

Svi sudionici WinDays konferencije mogu besplatno telefonirati unutar Hrvatske u ograničenom vremenskom trajanju putem sustava IP telefonije kojeg je za potrebe WinDays konferencije postavio T-Hrvatski Telekom. Sva računala u sklopu WinDays komunikacijske mreže ujedno su opremljena Office Communicator 2007 unificiranim komunikacijskim sustavom koji korisnicima omogućuje brojne komunikacijske mogućnosti, kao i integraciju s programima iz Microsoft Office 2007 sustava.

Microsoft je prije dvije godine uveo poseban sustav ispunjavanja upitnika o konferenciji. On se koristi i sada, a osnovna značajka mu je ta da se upitnici mogu ispunjavati na specijaliziranim računalima koja se nalaze ispred svake dvorane, na računalima postavljenima unutar šatora, ali i izravno s osobnih računala sudionika konferencije. Kako se na kraju svakog dana na WinDays portalu objavljuju dobitnici vrijednih nagrada, Microsoft poziva sve sudionike da ispune čim više upitnika, budući da time vjerojatnost osvajanja nagrade postaje većom.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.