Wileyfox Swift 2X nešto veći i napredniji nasljednik popularnog smartfona

Fotografija članka: Wileyfox Swift 2X nešto veći i napredniji nasljednik popularnog smartfona

Još jedna od kompanija koja sve hrabrije kroči u svijetu pametnih telefona je Wileyfox. Upravo su predstavili svoj novi Wileyfox Swift 2X.

Oglas

Radi se o nasljedniku prošlogodišnjeg i prilično popularnog modela Wileyfox Swift 2, a koji je napredovao u nekim karakteristikama. Zanimljivo je kako je po dimenzijama neznatno veći i prostraniji, ali je isto tako i nešto lakši od prethodnog modela za 3 grama.

U kompaniji su se potrudili i bolje iskoristili prednju površinu smartfona, tako da je ekran veći, dijagonale je 5,2 inča, ali isto tako i zauzima veći postotak prednje površine (71,93%) tako da mu to daje i elegantniji izgled. Kada već spominjemo ekran narasla je i rezolucija s HD na Full HD, što će sigurno obradovati kupce.

Narastao je i u radnoj i internoj memoriji, dok su zadržali isti procesor, Snapdragon 430, a koji i dalje djeluje dovoljno svježe i brzo. Prednja je kamera ostala ista, dok je stražnja nešto napredovala. Sigurno će vas zanimati i usporedba ova dva modela, evo je.


Wileyfox Swift 2 X - osnovne značajke

– EKRAN: 5.2 inča, IPS, 1080 x 1920 točaka
– PROCESOR: Qualcomm Snapdragon 430 MSM8937, 8 jezgri, 1.4 GHz
– RADNA MEMORIJA: 3 GB
– INTERNA MEMORIJA: 32 GB
– PREDNJA KAMERA: 8 MP
– STRAŽNJA KAMERA: 16 MP
– OPERATIVNI SUSTAV: CyanogenMod 13.1 (Android 6.0.1 Marshmallow) Android 7.1.1 Nougat
– BATERIJA: 3010 mAh
– DIMENZIJE, TEŽINA: 72.2 x 144 x 8.8 mm, 155 g

Saznali smo i cijenu. Preporučena cijena Wileyfox Swift 2 smartfona na globalnom tržištu je 220£. U neslužbenom razgovoru s ekipom iz (generalni uvoznik Wileyfox pametnih telefona u Hrvatskoj) saznali smo kako će se vrlo brzo pojaviti i na hrvatskom i drugim tržištima u okruženju po otprilike istoj cijeni, naravno u kunama.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.