Wileyfox se vraća na velika vrata – novi smartfoni se očekuju u 2018. godini

Fotografija članka: Wileyfox se vraća na velika vrata – novi smartfoni se očekuju u 2018. godini

Osim novih pametnih telefona iz Wileyfoxa stižu još neke dobre vijesti, kako za nove vlasnike smartfona tako i za one postojeće. Je li turbulentno vrijeme za kompaniju konačno iza njih?

Oglas

Nakon što je britanska tvrtka i stvari su izgledale vrlo crno, čini se kako su se neke stvari iskristalizirale polovicom ožujka. Naime, drugi britanski proizvođač mobilnih uređaja, STK, dobio je licenčni ugovor prema kojem će Wileyfox pametne telefone prodavati u Ujedinjenom Kraljevstvu, Europi i Južnoj Africi.

Kako saznajemo, STK neće samo prodavati uređaje nego će imati i korisničku podršku, kao i servis. Isto tako, odlične su vijesti za postojeće vlasnike – STK će priznati sve trenutne garancije i pružati postojećim korisnicima podršku. Dok ovo čitate, vlasnici Swift 2 smartfona bi trebali dobiti Android 8.1 Oreo nadogradnju, ako još nisu ona će im stići uskoro, javljaju iz Wileyfoxa.

STK već sada prodaje modele kao što su Wileyfox Swift 2, Swift 2 Plus i Swift 2 X, a ono što mnogi očekuju je kako će u drugoj polovici 2018. godine predstaviti nove Wileyfox pametne telefone. STK ima svoje pametne telefone, a Wilefox modele namjeravaju prodavati odvojeno.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.