Wi-Fi i ICT rješenja u turizmu – konferencija okupila više od 100 sudionika

Fotografija članka: Wi-Fi i ICT rješenja u turizmu – konferencija okupila više od 100 sudionika

U zagrebačkom hotelu Antunović održana je konferencija “Wi-Fi i ICT rješenja u turizmu” u organizaciji tvrtke Ruckus Wireless, lidera na tržištu bežičnih sustava, i tvrtke AdriNet koja je distributer inovativnih komunikacijskih tehnologija za Adria regiju.

Oglas

Na konferenciji se okupilo više od stotinu predstavnika najznačajnijih hotela i hotelskih grupacija iz cijele regije, predstavnika marina, nacionalnih parkova, turističkih djelatnika, organizatora evenata i ugostitelja. Osim gostiju iz područja turizma i ugostiteljstva, na konferenciji su sudjelovali i ICT stručnjaci te vodeći sistem integratori u telekomunikacijama koji su aktivni u segmentu turizma, te Ruckus i AdriNet partneri koji su prikazali svoja iskustva u implementaciji Wi-Fi rješenja.

Glavna tematska okosnica konferencije bila je primjena Wi-Fi rješenja u turizmu. Sudionici su dobili detaljniji uvid o tome na koji način bi Wi-Fi infrastruktura trebala funkcionirati za potrebe hotelijera, ugostitelja, organizatora evenata i kongresnog turizma te kako planirati izgradnju infrastrukture i iskoristiti potencijale koje pružaju poticaji za ICT u turizmu i hotelijerstvu. Naglasak je bio stavljen na primjenu Wi-Fia, a predstavljeni su konkretni primjeri kako koristiti tehnologiju za povećanje zadovoljstva gostiju i poticanje dodatne potrošnje te kakve sve dodatne vrijednosti može osigurati kvalitetan Wi-Fi. „Hoteli koji nemaju kvalitetan Wi-Fi gube ogroman novac. Gostima je pristup Internetu postao jedan od najvažnijih čimbenika pri odabiru hotela“, izjavio je u sklopu svog predavanja Darko Žvan, član Uprave AdriNeta.

U sklopu nagradne igre gostima i partnerima su podijeljene brojne vrijedne nagrade uključivale besplatnu Wi-Fi opremu, Wi-Fi softverski alate, certificirane tehničke treninge te poklon pakete AdriNeta.

Na konferenciji je i službeno objavljena vijest o novom partnerstvu tvrtke AdriNet. Prije par dana potpisan je ugovor s vodećim svjetskim proizvođačem softverskih alata za optimizaciju i planiranje Wi-Fi mreža, tvrtkom Ekahau. Ovom strateškom suradnjom AdriNet je proširio svoj portfolio i postao ovlašteni zastupnik tvrtke Ekahau za cijelo područje Adria regije.

Više o konferenciji saznajte na .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.