Whoa CES 2018 Promotion – nova promotivna stranica zvučnog naziva na Geekbuyingu

Fotografija članka: Whoa CES 2018 Promotion – nova promotivna stranica zvučnog naziva na Geekbuyingu

Kao što i sami znate, od sutra CES 2018 službeno otvara svoja vrata posjetiteljima, novinarima i svima koje zanima nova tehnologija. U skladu s tim i na Geekbuyingu smo pronašli prigodnu stranicu – Whoa CES 2018 Promotion.

Oglas

Vjerojatno već pogađate kako ćete na ovoj stranici na pronađi pregršt tehnološki naprednih i novih proizvoda koji su vrlo poželjni i mnogima potrebni, ako tako možemo reći. Neki su nam proizvodi posebno zapali za oko kao što je to i novi DJI Mavic Pro Platinum leteći dron koji bismo voljeli imati.

Radi se o preklopnom dronu malih dimenzija i velikih mogućnosti, te povoljne cijene. Može snimati video u 4K rezoluciji, ima gimbal u 3 osi, baterija će izdržati i do 30 minuta leta, a s njim možete letjeti i do čak 7 kilometara udaljenosti.

Ovaj se odličan dron nalazi u rubrici “What to Expect”, u kojoj vidimo i odličan Vorke V6 Mini PC s Intel COre i7-6700HQ procesor na 3,5 GHz i s Nvidia GeForce GTX960M s 4 GB RAM-a. Tu je i Nubia Z17 Lite pametni telefon koji pršti od snage, a možete ih sve pronaći na .

Slijedeća kategorija nam je također zanimljiva. Zove se “2018 CES Promo Code”, a kao što to i njen naziv govori svi su proizvodi ponuđeni po sniženim cijenama (kao i u drugim rubrikama) s tom što ovdje imate i poseban promotivni kod koji će dodatno sniziti cijenu ponuđenih uređaja. Ima tu svega, za svakoga ponešto.

Build Smart Home je rubrika u kojoj ćete pronaći brojne proizvode za vaš pametni dom, a koji će vam svakodnevni život učiniti ljepšim. Rubrika o “Smartphones” donosi pregršt pametnih telefona po sniženim cijenama. Tako ćete tu pronaći Xiaomi Mi Mix 2, Elephone S8, OnePlus 5T Sharp Aquos S2 i mnoge druge.

Računala i gaming, to nam je omiljena rubrika (PC Gaming World). Tu ćete pronaći tablete i prijenosna računala koji mogu pokrenuti i grafički najzahtjevnije igre, kao i računalnu periferiju. Leteći dronovi, igračke i akcijske kamere nalaze se u slijedećoj rubrici, ponuda je vrlo zanimljiva.

Pronaći ćete još nekoliko zgodnih rubrika prepunih proizvoda, a ako vam i to nije dovoljno, na dnu pronaći ćete linkove na još dvije promotivne stranice. Ugodno se smjestite i pregledajte ponudu, bar vas to ništa ne košta :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.