Whistle Phone Finder – pomaže vam pronaći vaš Android smartfon

Fotografija članka: Whistle Phone Finder – pomaže vam pronaći vaš Android smartfon

Izgubiti svoj smartfon u kući prilično je neugodno, ali mogućnost da ga izgubite negdje u divljini sada je zastrašujuća više nego ikada prije zbog svih dragocjenih podataka koje čuvamo u svojim pametnim telefonima.

Oglas

Upravo zato velike kompanije i neki individualci odlučili su izumiti Bluetooth naljepnice, razne privjeske i gadgete koji nam omogućuju pronalazak izgubljenog mobitela. Drugi su pak poput Nine Hertz India odlučili dopustiti vašem smartfonu da postane pas. Ne doslovno! Samo su omogućili da smartfon odgovori na vaše zviždanje, ali ne nužno lajanjem. :)

Može vam uzvratiti zviždanjem ili nekim predefiniranim zvukom po vašem izboru, koji će vas navoditi do uređaja dok ga na pronađete. Whistle Phone Finder dolazi sa algoritmom za zviždanje unutar aplikacije koja ima šareno, pomalo djetinjasto korisničko sučelje. Ako su vam boje ipak malo pretjerane, možete izabrati neku drugu malo „suzdržaniju“ temu.

Što se zvukova tiče, možete izabrati bilo koji iz memorije vašeg smartfona ili jedan od 10 zvukova koji dolaze sa ovom aplikacijom. Da vas dovede do svoje lokacije vaš smartfon ili tablet može koristiti i LED bljeskalicu. Whistle Phone Finder je besplatna Android aplikacija koju možete preuzeti sa Google Play trgovine.

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.