WhatsApp testira video pozive

Fotografija članka: WhatsApp testira video pozive

Budimo iskreni, svi smo ovo očekivali

Oglas

Portal Fonearena je otkrio da WhatsApp uvodi uskoro video pozive. Prema snimkama do kojih su se dočepali, WhatsApp je trenutno u fazi testiranja te opcije. Dobili su informacije od nekih korisnika da im je omogućen video poziv koji je u beta fazi.

Obični pozivi putem interneta su dostupni sada malo više od godine dana. Ova popularna aplikacija bi na ovaj način još više ugrozila poznate face poput Skypea, Hangoutsa i Facebook Messengera. WhatsApp je trenutno najraširenija IM aplikacija, a koristi ga više od milijardu korisnika.

Kompanija trenutno ovu opciju pušta periodički i selektivno određenim grupama i korisnicima. Neki su nedugo nakon objave ove vijesti javili da im ova usluga više nije dostupna pa pretpostavljamo da je WhatsApp nakon nekog vremena isključi kada otkriju previše bugova.

WhatsApp nije najavljivao ovu opciju i nije komentirao izlazak iste, ali nisu ni trebali. Ovo je bio logičan slijed nakon uvođenja mogućnosti pozivanja.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.