WhatsApp testira citiranje poruka

Fotografija članka: WhatsApp testira citiranje poruka

WhatsApp je u beta testiranje pustio novu verziju svoje aplikacije za slanje internet poruka koja donosi zanimljivu i prije svega korisnicima potrebnu novost.

Oglas

Naime, ako WhatsApp uskoro integrira beta opciju u osnovnu aplikaciju, korisnici će bilo koju poruku u razgovoru moći citirati kako bi na konkretnu dali odgovor. Ako ste ikada sudjelovali na nekom internet forumu, onda dobro znate o čemu se radi. Svi koji koristite WhatsApp ili neku sličnu aplikaciju znate kako je kada se razgovor razvije, pa tipkate brzinom munje, jednako kao i vaš sugovornik. Nakon kratkog vremena nakupi se poruka koje preskočite ili se ne stignete osvrnuti na njih. Jednako je i ako vam trenutno nije uređaj u rukama, pa vam se kada ga upalite, “zamrači pred očima” od broja notifikacija. Sudjelujete li u grupnim razgovorima, bit ćete posebno zahvalni na ovoj mogućnosti.

Citiranje je vrlo jednostavno. Kliknete li dugim pritiskom na oblačić u kojem je željena poruka, u vrhu zaslona prikazat će vam se izbornik kao i do sada, koji nudi označavanje, brisanje, kopiranje, prosljeđivanje poruka i druge opcije, a sada je na početku još jedna nova ikona, prepoznatljivi “reply” znak. Odabirom njega, poruka će se “zalijepiti” iznad trake za upisivanje nove poruke u koju natipkate odgovor i pošaljete.

Klik na citat u vašoj ili nekoj drugoj poslanoj poruci odvest će vas natrag na originalnu poruku u razgovoru, ako želite ponovno pročitati kontekst ili ostatak razgovora.

Ako ste nestrpljivi u čekanju ažuriranja, potražite WhatsApp 2.16.123 beta na ili drugom izvoru nadogradnji Android aplikacija :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.