WhatsApp osvaja srca milijardu korisnika dnevno!

Fotografija članka: WhatsApp osvaja srca milijardu korisnika dnevno!

Danas zaista rijetko možemo naletjeti na osobu koja nije korisnik popularne WhatsApp aplikacije za dopisivanje.

Oglas

Iskreno i nas je osvojila te je koristimo više i češće od popularnog Vibera, a o popularnosti ove WhatsApp aplikacije najbolje govori i podatak kako se njome trenutno u svijetu služi čak milijardu korisnika dnevno.

Dakle milijardu aktivnih korisnika dnevno! Nevjerojatan je to skok pogotovo ako u obzir uzmemo činjenicu da je prošle godine WhatsApp brojao milijardu aktivnih korisnika – mjesečno. Ovaj se mjesečni broj korisnika WhatsAppa sada podigao sa milijardu na 1.3 milijarde korisnika.

Ovo su zaista impresivne brojke koje govore kako se sve više korisnika odlučuje na korištenje ove aplikacije, a vjerujemo da tome uvelike pridonosi činjenica kako je korištenje i dopisivanje putem ove aplikacije brzo, stabilno te raznoliko. Stabilno u smislu da se možemo pouzdati da će poruka uvijek biti isporučena ukoliko su pametni telefoni spojeni na Internet. Pod raznolikim mislimo na to kako putem ove aplikacije originalno osmišljene za besplatno dopisivanje sada možemo slati sve, od fotografija, video zapisa, dokumenata pa sve do velikog broja emoji-a.

Još je zanimljiviji podatak kako broj poslanih poruka na dnevnoj bazi iznosi nevjerojatnih 55 milijardi dnevno. Ukoliko tome pridodamo i 4,5 milijardi poslanih fotografija te milijardu poslanih video zapisa dolazimo do zaključka kako je WhatsApp prerastao u veliku aktivnu društvenu mrežu u kojoj još uvijek koliko toliko možemo kontrolirati što šaljemo i tko će to vidjeti.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.