WhatsApp Messenger će uskoro dobiti i telefonske pozive

Fotografija članka: WhatsApp Messenger će uskoro dobiti i telefonske pozive

Ekipa koja stoji iza WhatsApp Messenger aplikacije, WhatsApp Inc., još je u veljači obećala kako ćemo moći i telefonirati. Ovo su prve fotografije kako će izgledati pozivi.

Oglas

Ova će informacija sigurno obradovati više od 600 milijuna korisnika, koliko ih češće ili rjeđe koristi WhatsApp Messenger. Do sada su se pojavili neki screenshotovi koji pokazuju kako bi dio aplikacije za telefonranje trebao izgledati.

Poznato je kako trenutno postoje dvije inačice WhatsApp aplikacije za Android – prva koja se distribuira preko Google Play Storea, a druga je ona koja se nalazi na službenim WhatsApp stranicama. Ono što trebate znati je kako se ona konačna inačica, s ispravljenim greškama i dodatnim opcijama nalazi na Google Playu.

Za sada nema službene povratne informacije kada će se nova funkcionalnost – telefoniranje – pojaviti na službenim webshopovima.

Prema informacijama koje imamo, govorni dio aplikacije bit će blago “odvojen” od ostatka aplikacije, ali samo vizualno. Šuška se i kako će postojati mogućnost prikaza popisa razgovora, snimanja razgovora, povezivanje s drugim Bluetooth uređajima. Mogućnosti su velike.

Čini se kako je Facebook napravio odličan posao kupovinom WhatsAppa početkom ove godine, to je platio 19 milijardi američkih dolara, no taj iznos će vrlo brzo vratiti.

Još ne koristite Whatsapp? Uputite se na , skinite aplikaciju na hrvatskom jeziku (Android, iOS, Windows Phone, BlackBerry,…) i pričekajte veljaču za besplatno telefoniranje. Samo ćemo vas podsjetiti kako je prva godina korištenja besplatna, dok svaku slijedeću godinu plaćate 0,99$. Prava sitnica, no godišnja zarada za vlasnike WhatsAppa od 600 milijuna dolara. Dolar po dolar :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.