WhatsApp dodaje GIF pretraživanje i povećava količinu medija za djeljenje

Fotografija članka: WhatsApp dodaje GIF pretraživanje i povećava količinu medija za djeljenje

Napokon prestaje živciranje radi one dvije slike koje niste mogli poslati u kompletu s drugima..

Oglas

Zadnja nadogradnja Whatsuppa dodala je GIF pretraživanje i povećala količinu stavki za dijeljenje sa 10 na 30. Ova poboljšanja su uključena u WhatsUpp 2.17.6 beta za Android, koji je uključio opciju GIFa koja je korisnicima iPhonea dostupna od studenog prošle godine.

Dosad su WhatsUpp korisnici na Androidu mogli slati i primati GIFove ako su ih imali spremljene na uređaju, a sad će GIF biti u sklopu aplikacije. Odmah pored emoji, otvarat će se GIF opcija i omogućavati pretraživanje Giphya ( negdje i Tenora). WhatsAppov zadnji update također će dopuštati slanje do 30 stavki medije odjednom za razliku od dosadašnjih 10.

WhatsApp nije službeno odbajavio datum updatea, ali u svakom slučaju očekuje se skoro, ali treba uzeti u obzir da ipak neće svi imati dostup svim novim opcijama jer će one ovisiti i o lokaciji. A za sve nestrpljive, moguće je skinuti beta verziju s PlayStorea dok čekamo službeni update.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.