WhatsApp će dobiti PiP video pozive

Fotografija članka: WhatsApp će dobiti PiP video pozive

Beta verzija popularne aplikacije za dopisivanje već dolazi sa novom značajkom za one koji koriste Android O Developer Preview.

Oglas

U beta verziji 2.17.265 WhatsAppa na Android O inačici za razvojne programere uključena je nova značajka koja omogućava sa videopoziv smanjite u manji prozor kako biste mogli odgovarati na druge poruke ili raditi još nešto za vrijeme video konferencija.

Još nismo sigurni je li mali video prozorčić plutajući prozor koji se može pomicati (slično kao Messengerovi balončići) ili radi li značajka kada je WhatsApp među pozadinskim aplikacijama. U slučaju da ovo radi, to bi značajno promijenilo video pozive i populariziralo ih jer bi se poboljšale multi-tasking aspekti Androida (a moguće i drugih platformi za pametne telefone).

Kako vam se čini ova značajka? Mislite li da će više ljudi koristiti videopozive ukoliko ovo dođe u konačnoj verziji WhatsAppa na Androidu O? Napišite u komentaru.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.