Westworld Season 2 Trailer predstavljen na Comic-Con 2017 konferenciji

Fotografija članka: Westworld Season 2 Trailer predstavljen na Comic-Con 2017 konferenciji

Apokalipsa robota se nastavlja! Vjerojatno ste odgledali prvu sezonu i s nestrpljenjem očekujete slijedeću sezonu ove visoko tehnološke serije. Priča se nastavlja u 2018. godini.

Oglas

Na Comic-Con 2017 konferenciji (punog naziva “Comic-Con International: San Diego”) koja je upravo održana ovog vikenda u San Diegu predstavljen je i novi službeni trailer za drugu sezonu odlične serije Westworld. Inače, Comic-Con 2017 je konferencija koja je nastala još 1970. godine, a pokrenula ju je grupa entuzijasta i ljubitelja stripova, filmova i naučne fantastike. Mlađe generacije je vjerojatno pamte po seriji “The Big Bang Theory” u kojoj je Sheldon, Leonard i ekipa obavezno posjećuju svake godine… naravno ako im to dopuste njihove žene… :)

Ok, vratimo se mi na drugu sezonu Westworlda koja će, sudeći prema traileru koji ćete i sami pogledati niže, biti krvava. Podsjetit ćemo vas samo kako se radi o hi-tech seriji koja je smještena na uvijek popularni američki Divlji zapad, a koja je inspiraciju pronašla u fantastičnom naučnofantastičnom istoimenom filmu iz 1973. godine, u kojem je glavnu ulogu (Gunslinger) glumio isto tako fantastični Yul Brynner. Ono što možda niste znali je podatak kako je rođen u Rusiji… :)

HBO vraća drugu sezonu na sve vaše zaslone, ne samo na “male ekrane”, tako da se druga sezona očekuje u prvoj polovici 2018. godine. Za sada nisu htjeli otkriti puno toga o drugoj sezoni, no ono što svi dobro znate je kako je “Men in Black” uloga povjerena odličnom Ed Harrisu, a koji će u drugoj sezoni napraviti još više pokolja!

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.