WECroatia – Udruga hrvatskih poduzetnica – besplatne radionice za žene poduzetnice

Fotografija članka: WECroatia – Udruga hrvatskih poduzetnica – besplatne radionice za žene poduzetnice

Na radionicama na kojima okupljaju sve aktivne tvrtke, obrte i poduzeća, koja su u većinskom vlasništvu žena, pružaju se osnovne informacije o tome gdje se sve mogu pronaći različita sredstva i oblici financiranja te kakva sve podrška, namijenjena ženama u poduzetništvu, na tržištu već postoji.

Oglas

Neprofitna udruga poduzetnica – WECroatia,  započela je sa svojim aktivnim  djelovanjem te pokrenula niz besplatnih radionica namijenjenih ženama. Nakon uspješno održane radionice u Karlovcu na ovu temu, koja je okupila preko 30-tak zainteresiranih Karlovačkih poduzetnica, sljedeća radionica održat će se u Zagrebu, 3. ožujka 2016. godine s početkom u 9 sati, u Zagrebu, u prostorijama HGK Zagreb, Draškovićeva 45.

Na radionicama sudjeluju predstavnici HBOR-a, HAMAG-BICRO-a, HZZ-a i Grada Zagreba, koji sudionicama pružaju osnovne informacija o načinu i mogućnostima financiranja ženskog poduzetništva te raspoloživim oblicima poslovne podrške. U sklopu radionice predstavljaju se i osnovne smjernice za dobivanje poticaja kod samozapošljavanja i zapošljavanja, kao i mogućnosti dobivanja potpora iz nacionalnih izvora financiranja te EU fondova.

Osim u Karlovcu i Zagrebu, udruga  poduzetnica – WECroatia  planira održati edukacije o financiranju i stimuliranju ženskog poduzetništva u Pakracu, Požegi i u drugim gradovima.

Svrha udruge WECroatia je motivirati i promovirati žensko poduzetništvo, pomoći poduzetnicama u boljem međusobnom povezivanju, dijeljenju informacija te pružanju mogućnosti usavršavanja kroz razne programe edukacije koje Udruga organizira i podržava.

Udruga poduzetnica – WECroatia osnovana je 2012. godine i okuplja žene poduzetnice, s ciljem promicanja i afirmacije uspješnih poduzetnica u Hrvatskoj. Želja im je pomoći ženama u poduzetništvu da informiranjem, neprekidnim usavršavanjem i međusobnim povezivanjem te povezivanjem s investitorima i mentorima, brže i jednostavnije grade svoj posao i promoviraju svoje rezultate.

Više informacija o samoj udruzi te kako postati članica možete pronaći na . Zainteresirane poduzetnice svoje sudjelovanje mogu prijaviti na stranicama .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.