Web::Strategija 8 – Istinom do kupca?

Fotografija članka: Web::Strategija 8 – Istinom do kupca?

Web::Strategija 8 - Istinom do kupca?

Kupovina na webu se često obavlja bez gužve, u tišini vlastitog klikanja, uz zadovoljstvo obavljenog posla te potpunu kontrolu nad potrošnjom. Pa čak i ulaganje u fondove i dionice. Nema čekanja u redu, sve je prilagođeno vašem vremenu.

S ciljem poticanja web poslovanja u Hrvatskoj i šire pozivamo sve da prijave svoje i tuđe radove na natječaj za dodjelu Zlatnih nagrada Web::Strategije u kategoriji Web poslovanje 2010. koji će završiti svečanom dodjelom nagrada na konferenciji. Prijave za natječaj su otvorene do 30.05.2010. u 12 sati. Zlatna nagrada dolazi kao kruna onima koji su svojim istaknutim radom i inovativnim angažmanom nesebično doprinjeli poboljšanju uvjeta za poslovanje na webu (i internetu općenito) te počelima nove ekonomije.

Maja Blaguški je u ime svoje tvrtke izjavila: “Poslovanje na web-u… zašto ne? Nudi iznimne mogućnosti za poduzetnike i korisnike, olakšava poslovanje i kupovinu, elegantno je i jednostavno. Definitivno postaje sve popularnije među nadolazećim generacijama koje će u njemu vidjeti samo prednosti. Oni su primjer da je web sadašnjost i budućnost, a svaka inicijativa koja objašnjava i približava ovaj način poslovanja poduzetnicima i s druge strane kupcima je za pohvalu. Web::Strategija je ponovno aktualna i zanimljiva kao i uvijek!“

Na krilima najjačih internetskih te poslovnih medija Web::Strategija 8 će i ovoga puta pozvati veliki broj poslovnih ljudi na edukaciju, networking i zabavu. Pozivamo i vas da se informirate o modelima web poslovanja, upoznate blagodati online trgovine i pokrenete vlastiti e-biznis!

8. regionalna konferencija o web poslovanju održati će se u Zagrebu, 17.6.2010. u Hypo EXPO centru. Prijave su otvorene na službenoj web stranici konferencije ().

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.