Web::Strategija 7: možda baš sada provaljuju u Vaš sustav!?

Fotografija članka: Web::Strategija 7: možda baš sada provaljuju u Vaš sustav!?

Web::Strategija 7: možda baš sada provaljuju u Vaš sustav!?

No, ne brinite jer Vaš web developer (web programer) je ugradio zaštitu, Vaš developer već zna za moguće opasnosti! On se educira na stručnim seminarima, radionicama i konferencijama kao što je upravo nadolazeća regionalna Web::Strategija 7 – Dobri developerski duh koja će se održati 18.03.2010. u zagrebačkom Hypo EXPO centru. Na konferenciji će, uz ostale stručne predavače, predavati Vlatko Košturjak na temu sigurnosti web stranica.

Ovoga puta programski odbor konferencije pripremio je prijepodnevna predavanja za direktore, managere i poduzetnike gdje će saznati za jedino online knjigovodstvo u Hrvatskoj te kako prodavati koristeći internet.

Idejni začetnik CPP – OnLine knjigovodstva, Igor Vuksanović, pokazat će kako izgledaju i funkcioniraju poslovni sustavi budućnosti namijenjeni potpuno novoj generaciji poslovnih ljudi odrasloj na internetu i društvenim mrežama.

Web::Strategija 7: možda baš sada provaljuju u Vaš sustav!?

Oko podneva je dodjela Zlatnih nagrada Web::Strategije i ručak za sve sudionike, a nakon toga isključivo web developerske teme stručnih predavača – sigurnost, testiranje, cloud computing, Google Go programski jezik i mnogo drugih zanimljivih predavanja.

Naučite kako primijeniti iskustva predavača za poboljšanje vašeg poslovanja jer ako nećete vi, onda će vaša konkurencija doći na Web::Strategiju 7. Osim znanja svi sudionici Web::Strategije imati će mogućnost 3 mjeseca besplatno koristiti online poslovni sustav CPP – OnLine Knjigovodstva stoga je razloga za dolazak zaista puno.

"Kao dogodovštinu na Web::Strategiji izdvojili bismo jednu koja demonstrira koliko smo malo u prilici upoznati ljude iz svoje branše –  tek što je konferencija prošla, jednu od predavačica prepoznali smo kao našu prvu susjedu, što je još bizarnije ako znate da se naša zgrada sastoji od samo 4 stana. Ovo nam je potvrda koliko je važno izaći ‘iz ilegale’ i predstaviti se na jednoj ovakvoj strukovnoj manifestaciji." –  izjavio je Davor Blaguški iz tvrtke Virtus dizajn nakon održane prethodne, šeste Web::Strategije.

Web::Strategija 7: možda baš sada provaljuju u Vaš sustav!?

Sedma Web::Strategija će se održati pod srebrnim pokroviteljstvom CPP – OnLine knjigovodstva, zatim Microsofta, tvrtke za izradu web stranica Virtus Dizajn i pod brončanim pokroviteljstvom tvrtke Avalon Premium Hosting.

Medijski konferenciju prate i renomirani mediji – Večernji list i Večernji.hr, 24sata.hr, tportal.hr, Monitor.hr, VIDI, Net.hr, Nacional.hr, Poslovni.hr, Banka, Poslovni dnevnik, BIZdirekt, Kapital Network TV, te Etarget mreža za kontekstualno oglašavanje. Organizacijsku pomoć konferenciji pružiti će partneri: Timgraf media, FatDUX, Escape, Hypo EXPO XXI, Imperito, Ožujsko pivo, Komponenta, Stimulans i Web User Group.

Službeno vozilo konferencije osigurava HM rent-a-car.

Svi sudionici ostvaruju i velike popuste dan kasnije – 19.03. na tečajeve u sklopu projekta Web::Edukacija, a to su: SEO (Search Engine Optimization) seminar, SEO programer, Google Analytics seminar i drugi.

Web::Strategija 7: možda baš sada provaljuju u Vaš sustav!?

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.