WebStrategija 5.0 – antirecesijski vodič kroz web poslovanje

Fotografija članka: WebStrategija 5.0 – antirecesijski vodič kroz web poslovanje

WebStrategija 5.0 - antirecesijski vodič kroz web poslovanje

Prijave su otvorene na službenoj web stranici konferencije , ulaznice su po povoljnoj cijeni, a kroz humanitarnu akciju organizatori potiču poslovne ljude da postanu dobrovoljni davatelji krvi kroz nagrađivanje istih besplatnom ulaznicom.

Danas je nemoguće zamisliti da jedna renomirana tvrtka nema svoju web stranicu. Ipak svoje proizvode i usluge mnoge tvrtke ne promoviraju niti prodaju putem interneta, slabo koriste prednosti web poslovanja iako njihovi kupci danas sve nužne informacije o proizvodima i uslugama pretražuju na web stranicama – portalima, forumima, blogovima, te komuniciraju sa drugim kupcima putem interneta. Informiraju se koji proizvod je bolji i da li se isplati prijeći kod konkurencije.

"Ako se pitate kako proširiti prodaju i svoje poslovanje u doba recesije, naš odgovor je iskoristite tržište koje postoji na internetu. Prema zadnjem istraživanju GfK, skoro pola hrvatskih građana (47%) koristi internet. To je jedno još uvijek nedovoljno iskorišteno tržište koje ne traži velika početna ulaganja. Ignorirajte taj podatak i – Vaša konkurencija će ga iskoristiti prije Vas. Zato pozivamo na petu Web::Strategiju sve poslovne ljude koji recesiju žele okrenuti u korist poslovanja svoje ili tvrtke u kojoj rade" – izjavila je u ime organizatora pete Web::Strategije, Dora Staničić iz agencije Marketing odjel.

Pozivamo i Vas da se informirate o modelima web poslovanja kako biste uspješno proširili svoje poslovanje na internetu.

Zbog ogromnog interesa publike sa prethodnih konferencija, organizatori vodeće regionalne konferencije o poslovanju na internetu – Web::Strategija, pripremaju novu 5. konferenciju pod nazivom Web::Strategija 5.0 – Antirecesijski vodič kroz web poslovanje koja će se održati 17. lipnja 2009. u zagrebačkom Hypo EXPO centru.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.