Web::Strategija 15 – Gdje mi je ROI? – Krešimir Macan kaže – svaka kriza znači priliku!

Fotografija članka: Web::Strategija 15 – Gdje mi je ROI? – Krešimir Macan kaže – svaka kriza znači priliku!

Za nekoliko dana na „Web::Strategija 15 – Gdje mi je ROI?“ vodeći hrvatski stručnjak za odnose s javnošću, Krešimir Macan, otkrit će za Vas kako prije bilo kakvog komuniciranja treba odrediti cilj kampanje.

Oglas

Jer, kampanje su poput rata, moraš imati strategiju i taktiku i dobro uvježbanu vojsku. Kako izmjeriti dobar glas, a izbjeći loš? Kada znate cilj – nemjerljivo postaje opipljiv i stvaran rezultat!

Krešimir Macan predavati će na velikoj regionalnoj konferenciji „Web::Strategiji 15 – Gdje mi je ROI?“ koja se održava 15. – 17. 11. 2012. u zagrebačkom Hypo Centru. Ne dopustite da Vaše rezultate kreira nestabilno tržište, već ljudi koji znaju svoj posao!

„Mnogi od nas vole gledati na digitalne kampanje kao svijet za sebe te zaboravljaju da moraju voditi brigu o cjelovitom pristupu proizvodu, brendu, odrediti koji im je cilj kampanje. Bez cilja ne možete mjeriti ROI. Kada znate cilj i nemjerljivo postaje opipljiv i stvaran rezultat. Odnosi s javnošću već se godinama nose s istim problemom – kako izmjeriti dobar glas (loš glas nitko niti ne želi mjeriti, loš je sam po sebi). Povući ćemo paralelu s digitalnim kampanjama i pokazati Vam da ako znate što želite postići, tada to možete i izmjeriti. I što je najbitnije, na kraju odgovarajuće naplatiti.“ – izjavio je Krešimir Macan povodom svog predavanja na Web::Strategiji 15.

Očekuju Vas i brojna predavanja stručnjaka iz Hrvatske i regije!
Regionalna konferencija „Web::Strategija 15 – Gdje mi je ROI?“ ugošćuje dobro poznate i cijenjene regionalne predavače kao što su Elmira Majerić, Mario Pavlović, Saša Stanković, Ilija Brajković, Simon Meglič te mnogi drugi čiji popis možete pogledati ovdje: predavači na Web::Strategiji 15.

Vaše prijave očekujemo putem .

Na 2. i 3. danu „Web::Strategije 15“ (16. i 17. 11.)  očekuju Vas 3 edukacijska seminara: „Email marketing u turizmu“ na čelu sa Simonom Megličem, zatim „Online marketing ROI u turizmu“ s predavačem Nikolom Jellačićem, a 3. dana edukacije predstavlja Vam se Damir Podhorski na seminaru „Izmjerite ROI pomoću Google Analyticsa“.

Tijekom dana u pauzama Vas očekuju druženja uz piće kako biste lakše popratili sva predavanja, upili što više znanja te dočekali nagradnu igru gdje imate mogućnost osvojiti vrijedne nagrade koje su nam velikodušno osigurali Ilirija hoteli.

Web::Strategiju podupiru srebrni sponzori: LogIT internet usluge – tvrtka za izradu modernih i tehnički naprednih web stranica, Virtus dizajn za izradu i CMS rješenja te Trikoder – tvrtka za izradu web aplikacija.

Ne zaboravimo i prevažne organizacijske partnere: Ilirija hoteli, Akcija.com, Mozaik grupa Hypo centar, Avalon, Imperito, Manifest, Omega studio, Audio Max, Studio in media, Kala, vina Acrobat D&M, Ivan – crtač karikatura, Cedevita GO!

Konferenciju medijski prate zlatni partneri: VIDI, Bussines.hr, Monitor.hr i Index.hr, kao i stručni medijski partneri: MAKSI, Rep.hr, Poslovni Turizam, InfoTrend i Putovanja za dvoje te regionalni medijski partneri: Hello Serbia, ITD događaji, Domino magazin i Advertiser Serbia.

I naš Racunalo.com portal je višegodišnji medijski pokrovitelj WebStrategije.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.